2777
2789
عنوان

سزارین با بی حسی

81 بازدید | 12 پست

سلام مامانای ک سزارین کردید من اصلا از سزارین نمیترسم اما از لحظه ای که بچه بیرون میکشند واهمه دارم چون آدم یجوری میشه شماها چطور بود براتون چند وقت دیگه سزارین دارم

خدایا شکرت بابت همچی  

سزارین بودم خوب بود نی نی رو که دیدم خیلی حس خوبی داشت فقط یکم تهوع داشتم از عوارض بی حسی بود

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
سزارین بودم خوب بود نی نی رو که دیدم خیلی حس خوبی داشت فقط یکم تهوع داشتم از عوارض بی حسی بود

نمیدونم متوجه منظورم شدی عزیزم من از اون موقعی ک بچه میکشن بیرون دل ادم خالی میشه خیلی میترسم 🥹

خدایا شکرت بابت همچی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم متوجه منظورم شدی عزیزم من از اون موقعی ک بچه میکشن بیرون دل ادم خالی میشه خیلی میترسم 🥹

چ عجیب من از برش و بخیه واینا میترسم بچه رو کشیدن ک خب باید درش بیارن دیگه باباخره تاابد ک نمیتونی نگهش داری

ترس نداره بی حسه پایین تنه ولی حس می‌کنی بچه رو که بیرون میارن حتی دست تو شکمت که میکنن تو به این فکر کن طبیعی هم همینطور هس دست میکنن تو رحم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ترس نداره بی حسه پایین تنه ولی حس می‌کنی بچه رو که بیرون میارن حتی دست تو شکمت که میکنن تو به این فک ...

یعنی طبیعی هم بچه میارن بیرون دلت خالی میشه

خدایا شکرت بابت همچی  
چ عجیب من از برش و بخیه واینا میترسم بچه رو کشیدن ک خب باید درش بیارن دیگه باباخره تاابد ک نمیتونی ن ...

ن من از هیچی عمل نمیترسم فقط همین قسمت چون برای اون بچم حسش کرذم دلم خالی شد استرس مردم بیهوش کردن

خدایا شکرت بابت همچی  
یعنی طبیعی هم بچه میارن بیرون دلت خالی میشه

تجربه طبیعی ندارم ولی بچه رو از جای دیگه میکشن بیرون ولی مسلماً همین حسو داره