2777
2789

اخه خب تو هزینه تاکسی هزینه غذا هزینه یه خرید خیلی جژئی و هزار تا چیز دیگه رم باید مد نظر بگیری 

اون توری که ۲۰ تومنه فقط پول هواپیما و هتلته تازه اگر تو هتل حرکت اضافه ای داشته باشی ازت پول میگیرن باز

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کیش رفتیم دوتامون شد پنجاه ترکیه رو نمیدونم

بنظر من کیش گرون تر از ترکیه درمیاد فکر میکنم خیلی خیلی گرون باشه

البته من نرفتم شنیدم فقط

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

بنظر من کیش گرون تر از ترکیه درمیاد فکر میکنم خیلی خیلی گرون باشهالبته من نرفتم شنیدم فقط

والا ما دوتا لیموناد خریدیم شد شششصد تومن همینو همه جا گفتم خخخ حالا ما چون پولدار نبودیم نمیدونم گرون بود بنظرمون یا برا بقیه طبیعی ولی برا ما خیلی گرون بود

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اخه خب تو هزینه تاکسی هزینه غذا هزینه یه خرید خیلی جژئی و هزار تا چیز دیگه رم باید مد نظر بگیری اون ...

هتل هم بدون غذا هیچی 

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

مثلا گفته بود هزینه بلیط و هتل و صصبحانه

خب دیگه تو قرار نیست بمونی تو هتل که اونجا هزینه تاکسی خیلی بالاس مثلا جوری که یه سری گردشگرا میرن با مترو‌جابه جا شن البته اونا که خیلی به اونجا واردن وگرنه گم میشن 

بعد هزینه غذاست و هزینه جاهایی که میری برا دیدن 

تور فقط پول بلیط هتل و یه وعده صبحانه ساده رو فقط بهت میگه بقیش با خودته که یه مبلغ تپلیم هست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا ما دوتا لیموناد خریدیم شد شششصد تومن همینو همه جا گفتم خخخ حالا ما چون پولدار نبودیم نمیدونم گر ...

نه خدایی گرون بوده

خواهر شوهر منم دو سه سال پیش رفته بودن البته ۴نفر با یه بچه ۱ساله ۷۰تومن براشون آب خورد

میگفت خیلی گرون بوده مثلا ماشین اجاره کرده بودن شبی ۵تومن

بنظر من کیش گرون تر از ترکیه درمیاد فکر میکنم خیلی خیلی گرون باشهالبته من نرفتم شنیدم فقط

نه این حرفت برا قبل گرون شدن دلاره 

الان کیش راحت با نفری بیست تومن میری پادشاهی میکنی برمیگردی تو هتل ۴ -۵ ستاره خوبم میمونی 

ولی ترکیه خیلی گرونتر در میاد چون هزینه هواپیما فقط ده تومنه 

نه خدایی گرون بودهخواهر شوهر منم دو سه سال پیش رفته بودن البته ۴نفر با یه بچه ۱ساله ۷۰تومن براشون آب ...

اره ما شوهرم گواهی نامه نبرده بود بهمون ندادن... ولی خب ی پارک دلفین ها رفتیم با عکس فیلمش نفری ۳۵۰۰ بود کلا گرون بود غذا هر وعده تقریبا دو میلیون میشد برا منو خودش 

هتل هم بدون غذا هیچی

اره گفتم که هتل و هواپیما فقط،  حالا لطف کنن یه صبحونه هم بذارن تنگش 

نه این حرفت برا قبل گرون شدن دلاره الان کیش راحت با نفری بیست تومن میری پادشاهی میکنی برمیگردی تو هت ...

آره پول بلیطش خیلی گرونه

بنظرم با نفری ۵۰تومن خیلی خوب میشه