2777
2789
عنوان

دیدین چی شد حالا چیکار کنم

330 بازدید | 34 پست

دفترچه آزمون استخدامی آموزش پرورش منتشر شد  از مهر تا حالا خوندم منابع عوض شد خدایا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا من چطوری زبانو کامپیوترو بخونم خدایااااااااا چقدر بیخوابی کشیدم از مهر تاحالا پسرمو گذاشتم پیش مامانم فقط هفته ای یک بار میدیدمش گاهش دوهفته ی بار چقدر مامانم زجر کشید بچه کلاس اولی رو هندل کرد خدایا  خدایا خدایا خودت کمکم کن اشکام بند نمیاد ضریب که ندارم 

شهرمم که ترازش بالاست  چیکار کنم 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین امشب 😭😭

من ندیدم کدوم سایته دانلودش کردی؟؟؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

حالا نزن اونا رو

شلوغش نکن عزیزدلم، خیلیا منفی میزنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یعنی چی ضریب نداری یا تراز شهر بالاس؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اره منابع رو هی کم و زیاد میکنن

دقیقا قطها وقتی سازمان سنجش میره رو جهاد منابع عوض میشن

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

استرس نگیر هنوز وقت داری به هدفت فکر کن

چطوری من انقدر دیر یاد میگیرم که خدا میدونه 

میدونی چقدر طول کشید موهام سفید شد  ساعت 2میخوابیدم هفت بیدار بودم خودمو میزدم تا نخوابم امسال چهارمین ساله که امتحان میدم  اشکم بند نمیاد 😭

چطوری من انقدر دیر یاد میگیرم که خدا میدونه میدونی چقدر طول کشید موهام سفید شد ساعت 2میخوابیدم هفت ...

با نوینی؟منم از مهر باهاشم کلی خرج کردم و ..... ولی کامپیوتر خیلی راحته اب خوردن