2777
2789

از بی خوابی گیج گیجم سه روز نخوابیدم 

الآنم هرچی میخونم نمی‌فهمم 

منطق بی منطق ترین کتاب بخدا 

خدا صبرمون بده لعنت به اونی که اینو آورد 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

خیلی آسونه ک 

چیچیش رو متوجه نمیشی؟

۱۳-۱۴ سال پیش پاسش کردم 

منطق و فلسفه خیلی آسونن ک 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی آسونه ک چیچیش رو متوجه نمیشی؟۱۳-۱۴ سال پیش پاسش کردم منطق و فلسفه خیلی آسونن ک

الان باید پاسش کنی 😂😂😂😂 

اینجوری سوالاتشون مفهومی و گیج کننده اس ک نگووو

البته من عاشق منطق بودم 20 شدم الان 12 ام فلسفه پدرمو در اورد نهاییش

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خدایی منطقی خوبه فلسفه بد بود

منطق واقعا چیزی نمی‌فهمم ازش 

فلسفه هنوز ندارم 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

خیلی آسونه ک چیچیش رو متوجه نمیشی؟۱۳-۱۴ سال پیش پاسش کردم منطق و فلسفه خیلی آسونن ک

آسونههههه توروخدا بگو شوخی می‌کنی 

اون قبلن بود الان فرق می‌کنه به سوالی میارن آدم میمونه به کدوم جواب بده 

الان باید پاسش کنی 😂😂😂😂 اینجوری سوالاتشون مفهومی و گیج کننده اس ک نگوووالبته من عاشق منطق بودم 2 ...

معلم ما ماااه بود 

خانم ربانی عزیز هرجا هستی هرررچی از خدا میخوای بهت بده 

بهترین معلم فلسفه و منطق بود 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

آسونههههه توروخدا بگو شوخی می‌کنی اون قبلن بود الان فرق می‌کنه به سوالی میارن آدم میمونه به کدوم جوا ...

هی سوال و تست نخون ک گیج بشی 

قشنگ مفهومی بخون

اگه پیشت بودم تا صبح برات جم میکردم کارو 

معلم ما ماااه بود خانم ربانی عزیز هرجا هستی هرررچی از خدا میخوای بهت بده بهترین معلم فلسفه و منطق بو ...

والا هم خدایی معلممون بهترین بودا بهتریییییییییییین

ولی نهاییا امسال خود معلما هم تو حل کردنش میمونن 

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

هی سوال و تست نخون ک گیج بشی قشنگ مفهومی بخوناگه پیشت بودم تا صبح برات جم میکردم کارو

والا منی که ۳ روز اصلا چشم‌روهم نذاشتم انتظاری ندارم گیج نشم 

هعب یکم دیگه باز شروع میکنم 

منطق واقعا چیزی نمی‌فهمم ازش فلسفه هنوز ندارم

اوه منطق در برابر فلسفه چیزی نی

من یازدهمم

پارم با اینک منطقم ۲۰ بود

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود