بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی آسونه ک چیچیش رو متوجه نمیشی؟۱۳-۱۴ سال پیش پاسش کردم منطق و فلسفه خیلی آسونن ک
الان باید پاسش کنی 😂😂😂😂
اینجوری سوالاتشون مفهومی و گیج کننده اس ک نگووو
البته من عاشق منطق بودم 20 شدم الان 12 ام فلسفه پدرمو در اورد نهاییش
فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
معلم ما ماااه بود خانم ربانی عزیز هرجا هستی هرررچی از خدا میخوای بهت بده بهترین معلم فلسفه و منطق بو ...
والا هم خدایی معلممون بهترین بودا بهتریییییییییییین
ولی نهاییا امسال خود معلما هم تو حل کردنش میمونن
فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱