2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم

574 بازدید | 38 پست

من واقعا نمیدونم چجوری و با چه کسی اینو مطرح کنم ، لطفا فقط بگید اگه خودتون باشید ،چیکار میکنید 

امروز فهمیدم یعنی مطمئن شدم شوهر خواهرم واقعا بهم چشم داره اوایل که بهم دست میزد حس بدی داشتم ولی میزاشتم به رابطه خواهر و برادری چون آدم خوبیه و یجورایی در حقم واقعا برادری میکنه ولی امروز یه حرکتی زد که واقعا نمیتونم بگم فقط متنفر شدم از خودم ، من اصلا پیشش آرایش نمیکنم و لباسای گشاد میپوشم و صمیمی هم نیستم زیاد باهاش . واقعا نمیدونم سکوت کنم یا یجورایی به مامانم بگم ،به خواهرم اصلا نمیتونم بگم واقعا حالم بده متنفرم از خودم 

حتما بگو ب مادرت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بگی میندازن تقصیرخودت🥲

بیا من به کاری بلدم انجام بده 

به تیکه کوچولو کفششو ببر و اونو تو جااسفندی با اسفندونمک بسوزون یه مدت نمیاد خونتون. میدونم خرافاته ولی انجام بده یواشکی

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲