2777
2789
عنوان

بیا بگو کدوم کاربره

354 بازدید | 35 پست

عزیزم تاپیکتو الان دیدم ،گویا باز ب کوردا توهین شده

یا اینجا یا خصوصی کاربری رو بهم بگو پیگیری کنم دیگه ملتو ب جون هم نندازه 

میخوابم فردا میخونم پیامتو 

@کردستان_زیبا‍  چنان دردسری درست کنم براش تا عمر داره توهین قومیتی نکنه چ برس اسم کوردو ب زبون بیاره

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک لک زبان ها @ونون17‍  تاپیک این کاربر که هیچ ربطی به کوردها نداره یه عده شروع کردن به توهین

میگن کوردهای کرمانشاه پلاستیکی ان کرمانشاه کورد نداره

کوردا فقط سنی ان

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تاپیکتو قفل کن عزیزم حتی ارزش ندارن بخاطرشون تاپیک بزنیم منم تاپیک زدم بیسوادیشونو به روشون بیارم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تاپیکتو قفل کن عزیزم حتی ارزش ندارن بخاطرشون تاپیک بزنیم منم تاپیک زدم بیسوادیشونو به روشون بیارم

سلام کورد هستین عزیزم؟ کرمانشاه؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

سلام کورد هستین عزیزم؟ کرمانشاه؟

سلام بله نه من کورد کردستانم

سلام بله نه من کورد کردستانم

خوشبختم ❤

تاحالا کاربر کورد ندیده بودم 

غذاهاتون رو دوس دارم 😋 خدا قسمت کنه ی سر بیایم

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

خوشبختم ❤تاحالا کاربر کورد ندیده بودم غذاهاتون رو دوس دارم 😋 خدا قسمت کنه ی سر بیایم

منم همینطور عزیزم

قدمتون رو چشم

منم همینطور عزیزمقدمتون رو چشم

چشمت پر نور ❤

اره الان رفتم دیدم تاپیکو همون چن نفر بچه مچه جوگیر بیعقل بودن🥴فک کردم کاربر دیگه ایه دیدم همون سطح پایینان ارزش نداره 🫡

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

اره الان رفتم دیدم تاپیکو همون چن نفر بچه مچه جوگیر بیعقل بودن🥴فک کردم کاربر دیگه ایه دیدم همون سطح ...

اره بابا ادم حساب نکن