الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره با دوستم بودیم پیرمرد بود راننده، ما گفتیم مارو ببر فلانجا، اسم مقصد رو میگفت پشت بندش میگفت الله اکبر و یه مسیر دیگه میرفت، میگفت بسم الله، نام مقصد، الله اکبر..
بعد دوستم از خحالتش درومد
الان یادم میفته میمیرم از خنده ولی خب ترسناک بود
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
تاکسی محله مون رو میشناسم آدم های خوبین خدارو شکر ولی یک بار یکیشون که جوون بود ازم خوشش آمده بود خواستگار کرد وقتی نه گفتم دیگه سوارم نکرد خط مسافر کشیشو عوض کرد رفت یه مسیر دیگه کار میکنه (جواب منفی من بخاطر شغلش نبود کمی خودشیفته و عصبی بود)
من سوار شدم دیدم مرده که تقریبا پیرم بود داشت هی از آینه نگاه میکرد و هی حرف میزد ول کن نبود فهمیدم کرم داره بعد کسیم سوار نمیکرد مسافر منظورمه ... منم گوشیمو گرفتم دستم گفتم مامان محمد امشب ماموریت داره میگه نمیتونم شام بیام ولی الان سر خیابون منتظره تو واسش یه شربت درست کن خسته س از صبح کلانتری بوده ... ببین یه جوری گرخید یه جوری گرخید دیگه نگام نکرد یه زنه رو هم سوار کرد سریع