2777
2789

همین چند دقیقه پیش انقد حرص خورد انقد حرص خورد که گلاب به روتون هرجی خورده بود رو بالا اوردش

بعد اومد بخوابه منم رفتم پیشش دیدم رنگش پریده ترسیدم گفتم پاشو راه برو چون میگفت تپش قلب دارم

بعد بهم گفت بدنم لمسه نمیتونم راه برم حالم بده انگاری نمیتونم نفس بکشم 

توروخدا بگید چیکار کنم

بهش میگم بریم دکتر میگه پول ندارم میگم یعنی تو یه میلیون پول نداری؟ گفتش نه ندارم اگه داشتم که حرص نمیخوردم اینطوری شم

چیکارش کنم؟؟؟پشتشو ضربه بزنم؟ اصلا از اضطراب مخم سوت کشیده

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیست زنگ بزنید ببریش دکتر؟برادرشوهر پدرشوهری یا برادر پدر خودت؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

زنگ بزنین اورژانس بیاد

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!