2777
2789
عنوان

مجردا ومتاهلا بیان گپ بزنیم

175 بازدید | 26 پست

عزیزان صادقانه ودرست برطبق اطلاعات وتجربیات خودتون یا بقیه بیاید بگید محاسن ازدواج چیاست ومعایبش چیاست واقعا کدوم بهتره آدم ازدواج رسمی نکنه خوبه یا نه باید حتما ازدواج کنه وازدواج عالیه ومحاسنش بیشترازمعایبشه و...

بعدشم توو این دوره زمونه بچه اوردن درسته ازنظرشما یاخیر 

گپ دوستانه س ونظر هرکسی محترمه♥️

میدونی ازدواج خوب خوب هست ولی نیست 

نه زن نه مرد مسولیت پذیر نیست ولی درصد مسولیت پذیر نبودن مردا بیشتر است 

بعد اینکه قانون با دختر زن نیست 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

اینقد این روزا خیانت و دو هوایی شدن زیاد شده ک من واقعا به ازدواج به عنوان یه چیز تضمینی نگاه نمیکنم

با خودم میگم فوقش چندسال باهم زندگی میکنیم ولی بایدی در کار نیس ک تا ابد باهم بمونیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی ازدواج خوب خوب هست ولی نیست نه زن نه مرد مسولیت پذیر نیست ولی درصد مسولیت پذیر نبودن مردا بیش ...

بااین وضع اقتصادی مردا واقعا تعهد ومسئولیت پذیریشون خیلی کم شده اکثرا دیگه زیربارازدواج یانمیرن برن هم بعدارمدتی ختم به جدایی میشه و ازاین گذشته برخی هم که کلا تنوع طلب شدن 

اینقد این روزا خیانت و دو هوایی شدن زیاد شده ک من واقعا به ازدواج به عنوان یه چیز تضمینی نگاه نمیکنم ...

واقعا ازدواجا بد شدن خیلی بد دونفر کنارهم اگرهم دادن همو تحمل میکنن فقط بخاطر بچه هاشونه باز حالا قدیمیا الان که بااین گرونی و وضع نابسامان مملکت و ...مددا ک نمبخوان ازدواج کنن ازدواجم کنن بعدچندوقت جدامیشن واقعا درسته خیانت وتنوع طلبی خیلی زیاد شده خیلی زن ها ازخیانت همسرانشون خبرندارن برخی هم که خبردارن و ...طفلیا داغونن البته خانوم های شوهر دار خائن هم زیاد شدن

ازدواج دوجوره یا بدبخت میشی یا خوشبخت مجردی ام دو جوره یا تنهایی و تولک یا دورهمی و خوش گذرونی بارفقا حالا توضیحاتش خوشبختی با ازدواج ب عقله ادم بستگی داره طرفت رو باچشم باز انتخاب کنی و همه ی معایب و محاسنشو باهم تفکیک کنی ببینی کدومش بیشتره بعد انتخاب کنی ولی اما بدبختی اینکه فقط از رو احساست طرفتو انتخاب کنی و اسمشو بزاری عشق ولی مجردی اینکه ی خانوادهی پایه داشته باشی و همه جوره هواتو داشته باشن ولی تنهایی اینکه ب هردری بزنی ب در بسته بخوری و شانسو فقط تو ازدواج ببینی و رها بشی از تنهایی حالا ببین کدومش بهت نزدیکتره

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

ولی بچه اگه ازدواج کردی بعد ازاینکه همه جا روگشتی و لذت هایه دونفره رو بردی دیگه اونوقت نوبته بچه اس بچه نباشه متاهلی ام مزه نمیده همه ی شیرینی زندگی بچه اس خدا انشالا ب اونایی ک ندارن و ارزوشو دارن ی نی نی خوشگل و سالم بده انشالا

آدم خوب گیرت بیاد ازدواج خیلی هم خوبه بچه آوردن هم کلی ذوق داره ولی وای به روزی که طرفت بد باشه

الان آدم خوب باازدواج خوب وبادواموعاشقانه عشق واقعی دوطرف که وفاداروپاک باهم تاآخرش تحت هرشرایطی باشن هست واقعا ؟

ازدواج که خیلی کم شده ولی ازدواج هم میکنن لامصب دووم نمیاره جوونای دم بخت چیزهایی میبینن ومیشنون که میگن چرا ازدواج رسمی کنیم اونم بااین گرونی آخه خودمونو بندازیم توو دردسر

شما ازدواج کردی و بچه داری؟؟؟

ولی بچه اگه ازدواج کردی بعد ازاینکه همه جا روگشتی و لذت هایه دونفره رو بردی دیگه اونوقت نوبته بچه اس ...

شما ازدواج کردی ازازدواج وزندگیت راضی ای؟محاسن زندگی مشترک چیاس معایبشم بگو لطفا

ولی بچه اگه ازدواج کردی بعد ازاینکه همه جا روگشتی و لذت هایه دونفره رو بردی دیگه اونوقت نوبته بچه اس ...

الهی آمین...بچه خیلی سخته ولی همه میگن خیلی شیرینه من میگم اخه الان بااین وضعیت اقتصادی ووضع کشورمون وضعیت جتمعه برای دلخوشی خودمون چرا بچه بیاریم اخه هزارویک دردسر بکشه توو این مملکت 

الان آدم خوب باازدواج خوب وبادواموعاشقانه عشق واقعی دوطرف که وفاداروپاک باهم تاآخرش تحت هرشرایطی باش ...

آره من بچه هم دارم 

آدم خوب خیلییییی کم پیدا میشه بعضیاهم هستن زن خوب گیرمرد بدمیفته یا مردخوب گیر زن بد میفته 

شما ازدواج کردی ازازدواج وزندگیت راضی ای؟محاسن زندگی مشترک چیاس معایبشم بگو لطفا

من ازدواج کردم همه ی زندگیم همسرو بچمه محاسنش اینکه یکی و داری ک واقعا بیدریغ بهت محبت میکنه و تنهات نمیذاره توهیچ شرایطی معایبشم اینه ک دیگه خونواده مثله مجرد بودنت باهات رفتار نمیکنن 

آره من بچه هم دارم آدم خوب خیلییییی کم پیدا میشه بعضیاهم هستن زن خوب گیرمرد بدمیفته یا مردخوب گیر زن ...

خداحفظش کنه ازازدواجت راضی ای وخوشبختی باشوهرت؟

بچه پس سختی ها واذیتاش شیرینه ولی خب تربیتش خیلی مهمه ومسئولیت سخت وسنگینیه بخصوص توو این دوره زمونه