2777
2789
عنوان

مدفوع خلطی نوزاد مامانا بیاین

64 بازدید | 11 پست

بچم مدفوعش خلطی هست شش ماهش هست

چهل روز رژیم سفت و سخت گرفتم

هنوزم خلطیه

فقط برنج و مرغ و نون برام مونده ک میخورم

کسی بوده بچش مثه بچه ی من باشه و خوب شده باشه

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر حتما عفونتی چیزی داره

نداره 

ازمایش داده نه عفونت نه میکروب هیچی نداره هیچی

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
اره پسر منم ۵ و ۶ و ۷ بود خوب شد مخصوصا اولاش که غذای کمکی شروع میکنی

هیچکاری انجام ندادی؟ خودش خودبخود درست شد؟

نداره ازمایش داده نه عفونت نه میکروب هیچی نداره هیچی

دختر من 20ماهشه چندروز شیر بز بهش دادم بهش نساخت مدفوع خلطی داشت شیرخشک نان هم یبوست میشد باخوردنش الان آپتامیل یاهم شیرپاستوریزه میدم بهش میسازه بنظرم شیرخشک بده شاید شیرت بهش نمیسازه

دختر من 20ماهشه چندروز شیر بز بهش دادم بهش نساخت مدفوع خلطی داشت شیرخشک نان هم یبوست میشد باخوردنش ا ...

اخه اگ شیر خودم بهش نمیساخت اینقدر خوب وزن نمیگرفت

الان وزنش خیلی خوبه 

فقط دستشوییش خلطیه

ببرش دکتر اشید عفونت داره

ازمایش هم دادم دوبار

هیچ عفونتی نداره