2777
2789

من یه دختر شش ساله دارم ؛خواهر شوهرم دم به دیقه میاد دخترمو میبره بیزون ساعت ها ؛خودش دختر داره ولی چون طلاق گرفته دختر منم میبره سه تایی باهم برن بیزون ؛ازینطرف چون شوهرم خیلی تعصب داره رو خواهرش اگه اعتراض کنم میگه نه حق داری مامانتو ببینی یا اونا نیان ؛یه همچین چیزی ؛چکار کنم ک نذارم ببرن دخترمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مداظبش بزار ببره

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

ب دخترت بگو عزیزم وقتی بابا و مامان میخوان برن بیرون شما حق داری بری 

اگه اینبار عمه اومد بگو من باید با مادرم بیام و تنهایی دوست ندارم بیام

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

به نظرم به دخترت بگو فردا بیا باهم بریم پارک دوست دارم دوتایی  باهم خوش بگذرونیم یا بازی کنیم امتحان کن این روشو

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

وا مادرشی پرستارش ک نیستی اگ دور از جون بلایی سرش بیاد همین شوهرت جلوت لال میشه پس نذار بره بجنگ براش 

یکی دوبار در ماه اونم با نظارت بزار ولی دم ب دقیقه نه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..