2777
2789
عنوان

خوندن واسه دندون پزشکی چهارصد پنج از الان ممکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 30 پست
خیلیا میگن باید از دهم خوند ۳ . ۴ تسال عین سگ باید خوند تا آورد همش نا امیدم میکنن اطرافیلن

الکیه

ی ماه محکم بخونی پیشرفتتو ببینی خودت میبینی میشه

ولی اگه از الان بخوای با این فکر ک ممکنه نشه شروع کنی و هی منتظر باشی بقیه بهت ثابت کنن میشه صددرصد پشت کنکور میمونی

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

نه یازدهمم از امروز شروع کردم اما فقد ۱:۱۵ خوندم میخام تا اول برج به روزی ده ساعت برسونم

مشاور داری؟

هدفت چیه

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکیهی ماه محکم بخونی پیشرفتتو ببینی خودت میبینی میشهولی اگه از الان بخوای با این فکر ک ممکنه نشه شر ...

دقیقا پارسال همینطور شد خاک به سرم هر لحطه میگفتم دیر شده و دیر نبوده

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

دقیقا پارسال همینطور شد خاک به سرم هر لحطه میگفتم دیر شده و دیر نبوده

امسالم همون راهو ک داری میری😐😐😐

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

كتاب كمك درسي چي خوبه؟

برای امتحانات نهایی فرمول ۲۰ واقعا جوابه . 

تستی هم خیلی ها میگن خیلی سبز ولی درسنامه سنگینی داره 

نه میخام از اول تیر بگیرم مشاوره با یکی برداشتم خیلییییییی بد بود خیلیییی پولم حروم شد دندون

کجا در ارتباط باشیم؟ واسه رقابت درسی

من فعلا سه شنبه با یه مشاور عالی وقت گرفتم تا ببینم چ برنامه ای بهم میده

امسالم همون راهو ک داری میری😐😐😐

انشالله سه شنبه ک رفتم پیش مشاور دیگا نینی سایت نیام و بکوب بخونم 😭😭😭😭😭رهگذر امسال منم . 

یادتونه کاربر رهگذر؟ 

چقدر تو دلم قضاوتش کردم😭😭😭😭😭

تلگرام خوبه؟چه عالی موفق باشی

همچنین تو 

درخواست میدم آیدی بده پیامت بدم

انشالله سه شنبه ک رفتم پیش مشاور دیگا نینی سایت نیام و بکوب بخونم 😭😭😭😭😭رهگذر امسال منم . یادتون ...

موفق باشی

همون که هوشبری قبول شد؟

موفق باشیهمون که هوشبری قبول شد؟

اره