دوستان اگه کسی در آزمونهای نمونه دولتی یا تیزهوشان قبول بشه اما تو هدایت تحصیلی رشته مورد نظر مثلا تجربی رو هاشور خورده باشه مدارس نمونه دولتی یا تیزهوشان اوت فرد رو ثبت نام نمیکنن؟نمیزارن شهریور ترمیم معدل داد و بعدش ثبت نام کنن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کنم اگه آزمونو قبول شی هدایت تحصیلی تاثیر ندارهولی خب معدل که تو آزمون تاثیر داره اونی که هاشور ...
نه خب معدلم خوبه فقط علوم رو بخاطر حواس پرتی 11 و نیم ولی ریاضی 20 میگیرم برا همین حس میکنم هاشور میخورم و اصن انگیزه ای اگه قبول بشم برای ثبت نام کردنم تو مدرسه نمونه دولتی ندارم ):
تو از کجا میدونی هدايت تحصیلی تاثیر نداره؟ مطمئنی؟؟
ببین یه بخشی از ازمون نمونه و تیز معدلهک اگه معدل انقدر بد باشه ک تجربی نیاره کلا قبول نمیشمنم قبول ...
میشه اگه مشکلی نداشته باشه بدونم علوم و ریاضی نهم و هفتم و هشتم چند گرفته بودی و اینکه امتیازات از صد برا تجربی با ضریب چند بود؟ و چه سالی ازمون نمونه دادی؟
اهوم و اینکه از این اطلاع داری که مدارس غیر دولتی هاشور خورده رشته تجربی رو ثبت نام کنن یا باید رفت ...
پارسال خیلی تهدیدمون میکردن که اگه هاشور بخورین هیچ مدرسه ای اون رشته شمارو ثبت نام نمیکنه دولتی و غیر دولتی نداره ولی خب نمیدونم چقدر درسته شاید فقط تهدید بود