2777
2789
عنوان

نمونه دولتی نهم به دهم

230 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان اگه کسی در آزمونهای نمونه دولتی یا تیزهوشان قبول بشه اما تو هدایت تحصیلی رشته مورد نظر مثلا تجربی رو هاشور خورده باشه مدارس نمونه دولتی یا تیزهوشان اوت فرد رو ثبت نام نمیکنن؟نمیزارن شهریور ترمیم معدل داد و بعدش ثبت نام کنن؟

ببین یه بخشی از ازمون نمونه  و تیز معدله

ک اگه معدل انقدر بد باشه ک تجربی نیاره کلا قبول نمیش

منم قبول شدم فقط و فقط به خاطر خردادم البته الویت ب خورده بود تجربی برام ولی خب اورده بودم

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم اگه آزمونو قبول شی هدایت تحصیلی تاثیر ندارهولی خب معدل که تو آزمون تاثیر داره اونی که هاشور ...

نه خب معدلم خوبه فقط علوم رو بخاطر حواس پرتی 11 و نیم ولی ریاضی 20 میگیرم برا همین حس میکنم هاشور میخورم و اصن انگیزه ای اگه قبول بشم برای ثبت نام کردنم تو مدرسه نمونه دولتی ندارم ):

تو از کجا میدونی هدايت تحصیلی تاثیر نداره؟ مطمئنی؟؟

ببین یه بخشی از ازمون نمونه و تیز معدلهک اگه معدل انقدر بد باشه ک تجربی نیاره کلا قبول نمیشمنم قبول ...

میشه اگه مشکلی نداشته باشه بدونم علوم و ریاضی نهم و هفتم و هشتم چند گرفته بودی و اینکه امتیازات از صد برا تجربی با ضریب چند بود؟ و چه سالی ازمون نمونه دادی؟

میشه اگه مشکلی نداشته باشه بدونم علوم و ریاضی نهم و هفتم و هشتم چند گرفته بودی و اینکه امتیازات از ص ...

۴۰۲ دادم اخرای یازدهمم

هفتم علوم ۱۹ ریاضی فک کنم ۱۳ هشتم علوم ۲۰ ریاضی ۱۶.۵ 

نهم علوم ۱۸.۲۵ ریاضی ۱۸.۲۵ معدل کتبی خردادنهمم ۱۹.۵ 

میشه اگه مشکلی نداشته باشه بدونم علوم و ریاضی نهم و هفتم و هشتم چند گرفته بودی و اینکه امتیازات از ص ...

اون سال ک من دادم ۵۰ درصد معدل بود  ضریب اینا نبود

تراز کل ۱۵۲۴۰۰

اخرین قبولی ۱۴۶۸۰

۴۰۲ دادم اخرای یازدهممهفتم علوم ۱۹ ریاضی فک کنم ۱۳ هشتم علوم ۲۰ ریاضی ۱۶.۵ نهم علوم ۱۸.۲۵ ریاضی ۱۸.۲ ...

موفق باشی گلم❤️

تو خودت کسیو دیدی که هاشور خورده باشه ولی تو مدرسه نمونه و تیزهوشان ثبت نامش کنن؟

موفق باشی گلم❤️تو خودت کسیو دیدی که هاشور خورده باشه ولی تو مدرسه نمونه و تیزهوشان ثبت نامش کنن؟

ندیدم ولی نمونه  دولتی ک رفتم حداقل هیچ خبری نیس

از مدرسه عادیم عادی تره

ندیدم ولی نمونه دولتی ک رفتم حداقل هیچ خبری نیساز مدرسه عادیم عادی تره

اهوم و اینکه از این اطلاع داری که مدارس غیر دولتی هاشور خورده رشته تجربی رو ثبت نام کنن یا باید رفت ترمیم معدل داد تا حدنصاب نمره اون رشته رو اورد؟

اهوم و اینکه از این اطلاع داری که مدارس غیر دولتی هاشور خورده رشته تجربی رو ثبت نام کنن یا باید رفت ...

فک کنم بکنه همینجوری

برو حرف بزن اگه ثبت نام نکرد ترمیم معدل کن اونا بیشتر قربون بند کیفن

نه خب معدلم خوبه فقط علوم رو بخاطر حواس پرتی 11 و نیم ولی ریاضی 20 میگیرم برا همین حس میکنم هاشور می ...

من پارسال آزمون دادم نمونه قبول شدم فکر کنم اگه آزمونو قبول بشی هدایت تحصیلی تاثیر نداشته باشه 

اهوم و اینکه از این اطلاع داری که مدارس غیر دولتی هاشور خورده رشته تجربی رو ثبت نام کنن یا باید رفت ...

پارسال خیلی تهدیدمون میکردن که اگه هاشور بخورین هیچ مدرسه ای اون رشته شمارو ثبت نام نمیکنه دولتی و غیر دولتی نداره ولی خب نمی‌دونم چقدر درسته شاید فقط تهدید بود 

یه سوال مگه نهمم ترمیم معدل میزنن؟