2777
2789

شوهرم دوتا از رگای قلبش بسته بود و یکشنبه حمله قلبی کرد دوشنبه انژیو شد که موفق بود و رگا باز شدن ولی هنوزم میگه قلبم تیر میکشه یا دستم خواب میره 

چکار کنم 

تمام دهنشم افت زده یعنی اثر انژیو هست؟

درداش که تموم میشن دکترشم مرکز استانه ما روستاییم و دوساعت فاصله داریم ماشینم نداریم نمیتونیم بریم 

زنگ زدم مطب جواب نمیدن 

خواهشا کسی که تجربه مشابه داره بهم بگه ممنون

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم

داروهاشم مرتب میخوره 

یه قرصی هم داره که نصف باید بخوره 

وقتی این نصفه میخوره میخوابه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر درد هاش طول میکشه ؟ شبیه دردهای قبل از حمله ی قلبیشه؟ پلاویکس و اسپرین رو منظم استفاده میکنین؟

نه در اون حد ولی میگهشبیه به همون درداس فقط کمتر پلاویکس نداره اسپرین و یه چندتا قرص دیگه 

چقدر درد هاش طول میکشه ؟ شبیه دردهای قبل از حمله ی قلبیشه؟ پلاویکس و اسپرین رو منظم استفاده میکنین؟

به حدی بی حاله که بعد ۵روز هنوزم دستش میگیرم تا بره دسشویی میگه سرم گیج میره

نه در اون حد ولی میگهشبیه به همون درداس فقط کمتر پلاویکس نداره اسپرین و یه چندتا قرص دیگه

اگه استنت داشته باشه باید پلاویکس یا تیکاگرلور یا اسویکس حتما جزو داروهاش باشه

ولی دردکل وقتی دردهاش خوب نشده باید حتما دوباره برید با مدارک قبلی پیش پزشکتون

اگه الان درد بیشتر از یه ربع طول کشیده داره یه زیرزبونی بذارید برید اورژانس 

اگه استنت داشته باشه باید پلاویکس یا تیکاگرلور یا اسویکس حتما جزو داروهاش باشهولی دردکل وقتی دردهاش ...

زیر زبونی دادم رفتیم بیمارستان شهرمون اکو نداره فقط نوار گرفتن گفتن مشکلی نیست

میشه این داروها بدون نسخه گرفت؟

اگر مطمئنید به کارش میاد چون داروهاش چیزای دیگه این

اگه استنت داشته باشه باید پلاویکس یا تیکاگرلور یا اسویکس حتما جزو داروهاش باشهولی دردکل وقتی دردهاش ...

خیلی ممنونم که جواب میدید

زیر زبونی دادم رفتیم بیمارستان شهرمون اکو نداره فقط نوار گرفتن گفتن مشکلی نیستمیشه این داروها بدون ن ...

عزیزدلم باید کل مدارکش بررسی بشه و شرح حال دقیق لازم داره

فردا دوباره ببرید پیش دکتر خودش

این داروها به طور کلی برای هرکسی استنت داره باید استفاده بشه ولی باید بسته به بیمار انتخاب بشن

عکس از خلاصه پرونده ی بستری یا مدارک انژیوکرافیتون اگر دارین بذارین بیشتر راهنمایی کنم

عزیزدلم باید کل مدارکش بررسی بشه و شرح حال دقیق لازم دارهفردا دوباره ببرید پیش دکتر خودشاین داروها ب ...

۰

عزیزدلم باید کل مدارکش بررسی بشه و شرح حال دقیق لازم دارهفردا دوباره ببرید پیش دکتر خودشاین داروها ب ...

عزیزم گوشیم کیفیت نداره و خودشونم کمرنگ و ناواضح نوشتن وگرنه از همه پرونده عکس میدادم

عزیزم گوشیم کیفیت نداره و خودشونم کمرنگ و ناواضح نوشتن وگرنه از همه پرونده عکس میدادم

این جا خلاصه پرونده نوشته که انژیوکرافیش نزمال بوده البته بعدش روش خط زده

شما لطفا عکس برگه ای که انژیوکرافی رو گزارش کردن بذارید اکر ممکنه جواب اون رو ببینیم

خلاصه پرونده شدکامل نیست

این جا خلاصه پرونده نوشته که انژیوکرافیش نزمال بوده البته بعدش روش خط زدهشما لطفا عکس برگه ای که انژ ...

سلام عزیزم

فکر میکنم نوتیف پیام تون رو ندیدم

این شرح عمله برگه ی ریپوت انژیوکرافی انکلیسی نوشته شده اگه ندارید ختما دفعه ی بعد که رفتین بیمارستان بگیریدش ،کنارش هم یه سی دی فیلم انژیو هست اونم باید حتما داشته باشید