2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت طلاق بگیر

341 بازدید | 30 پست

تو دوتا تایپیک قبلم گفتم. چندماهه بهم خیانت کرده بود منم در قبال حق طلاق و ماشین ک زدم ب نامم یکم فرصت دادم تا بچم بزرگتر بشه. دخترم الان ۱۵ ماهشه. چندماه اخیر چون سرکارهم بودم ب شدت حالم بد بود نمیتونستم ب کارای شخصیم حتی برسم و هرروز عصبی تر میشدم. هفته گذشته از کارم انصراف دادم و اومدم بیرون. از همون روز اومدم خونه مادرم یکم روحیم عوض بشه و یکم فک کنم برا ادامه زندگیم.

ظهر شوهرم اومد دخترمو ببینه منم یکم درمورد کاراش و اینا حرف زدم

دیدم یهو ناراحت شد و گف چرا هی تکرار مکررات میکنی؟ میخای جدا بشی؟ خب بمون همینجا و طلاق بگیر!

منم گفتم اوکی پس از اینجا برو بیرون گمشو و دیگ پاتو اینجا نزار نمیخام ببینمت

حتی بهش گفتم از ... پدرت نیستی اگ دیگ پاتو گذاشتی اینجا

بعدم از همه جا بلاکش کردم شمارشوهم پاک کردم

عصر تو اتاق داشتم دخترمو میخابوندم

(رستوران داره) دیدم دو پرس غذا اورده گذاشته رو اپن خونه بابام و رفته.

شام خوردیم باز دخترم خابید. منم رفتم حیاط داشتم لباساشو میشستم دیدم دخترم بیدارشده سریع اومدم بهش شیر بدم.

شمارش تو بلک لیست بود زنگ زده بود رو گوشیم رد شد. زنگ زد رو گوشی مامانم رفت درو براش باز کرد دید چراغا خاموشه و دخترمم خابه. برگشت منم ندیدمش

بنظرتون اومده بود دخترشو ببینه؟ چشه اصلا چرا اینجور میکنه؟ مگه خودش نگفت جداشو 

خیلی عصبی میشم. دلم میخاد کلا محو بشه. یعنی چی با دست پس میزنه با پا پیش میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره بخشیدی خیانتش رو یا نه

تکلیف خودت و اون و بچه رو معلوم کن

گذاشتی همه رو تو برزخ

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

نمیخواد جدا بشه عصبی شده اینجوری گفته ولی جای تو بودم با این شرایط طلاق میگرفتم

همش ب دخترم و آیندش فکرمیکنم. راستش ن دلم میاد بزارمش. ن دلم میاد بدون پدر بزرگ بشه. 

خب حرفش درسته ، شما  یکبار برای همیشه  برای گناهی که کرده یک مرتبه حکم بده و اجراء کن ، نه اینکه توی ذهنت هر روز اون بنده خدا را ببری دادگاه و حکم جدید بهش بدی 

بالاخره بخشیدی خیانتش رو یا نهتکلیف خودت و اون و بچه رو معلوم کنگذاشتی همه رو تو برزخ

نبخشیدم واقعا. اصلا نمیتونم باورکنم زنی بتونه ببخشه و حتی فراموش کنه و حرفشو نزنه

نبخشیدم واقعا. اصلا نمیتونم باورکنم زنی بتونه ببخشه و حتی فراموش کنه و حرفشو نزنه

خب پس چرا جدا نمیشی ازش تکلیفش یکسره کنی

الان حرف درستی زده دیگه

گفته اگ‌نمیخای طلاق بگیر

شما طلاق نمیگیری

زندگی هم نمیکنی!

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)