2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شریک نشدین؟

والا خیلی دوست داشتم شریک بشیم خیلی هم ایده داشتم یکیش این بود که  میخواستم پیک موتوری بیارم و  ارسال رایگان بذارم برای خرید های بالای سیصد تومن 

منتها کاراصلی شوهرم یه جوری شد که مجبوره بره ماموریت مثلا یه هفته نیست میگفت نباشم ضرر میدم 

خیلی گفتم بسپارش به من قبول نکرد میگفت زشت و فلان 

اشهد ان علی ولی الله

شوهرم سوپرمارکت داره حاجی ارزانی چون ارزانتر میده اره خوبه مشتریاش زیادن و ب اشناها نسیه میده کشاورزن هر6ماه حسابشون میدن اونام زیادمیخرن مثلا میبینی ی نفر 100میلیون میبره ...سودشم حدود 20درصد فروش هست مثلا روزانه میانگین 25میفروشن یعنی روزی 5تومن ک خب شریک داره نصفش برا ماست... 25فروش خوب 17فروش کم روزانه.... روزانه جنس میخرن ویزیتور میاد و پولای نقد مغازه هم هفتگی سیگار میخره مثلا 10تومن سیگار میگیره و.... در کل خوبه اگر یکسره باز باشه تا یک شب ماسه شیفت همسرم و شریکش و کارگر ک ماهی 5میدن بهش برا 5ساعت

سلام!
شغل سوپرمارکتی یه کار سنتیه که می‌تونه درآمد ثابت داشته باشه، ولی هم زمان و انرژی زیادی می‌خواد و رقابت هم زیاده 🏪
اگر دنبال یه شغل با آزادی بیشتر و درآمد بالقوه بالاتر هستی، چرا ترید رو امتحان نمی‌کنی؟ 

ترید یه مهارت جدیه که با یادگیری درست، حتی از خونه می‌تونی درآمد خوبی داشته باشی 💸
برای آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله، کانال یوتیوب   منتظرته تا کمکت کنه شروع کنی!