2777
2789

شوهرم میگه برای  تولدت یکی از این کادوهارو قبول کن 

تبلت در حد ۳۰ میلیون به همراه یه گوشی در حد ۳۵ میلیون ( یعنی تبلت و گوشی با هم) 

یا گردنبند ورساچه با زنجیرش به قیمت ۱۲۵ میلیون 

و پیشنهاد آخر هم گوشی در حد ۷۰ میلیون ولی دیگه تبلت نمیگیره 

حالا به نظرتون کدوم ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

طلا 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی که اصلا

بین گوشی و طلاهم بستگی داره مدل گوشیت چیه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من باشم اگه گوشی ندارم گوشی میخرم 

ولی اگه دارم مدل بالا تر میخوام 

همون گردنبند میخرم. 

تبلت هم اگه نیاز شدید دارم میخرم وگرنه گوشی خوب ، بهتره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اولی که اصلابین گوشی و طلاهم بستگی داره مدل گوشیت چیه

عزیزم گوشی الانم s23 اف ای هست ولی گوشی ۷۰ میلیونی که میخاد بخره آنر مجیک ۶ پرو هست که کیفیت دوربینش از آیفون ۱۵ پرومکس بهتر 

عزیزم گوشی الانم s23 اف ای هست ولی گوشی ۷۰ میلیونی که میخاد بخره آنر مجیک ۶ پرو هست که کیفیت دوربینش ...

به نظرم گوشیت خوبه. البته با این قیمت اس ۲۴ اولترا هم میشه. خداست🥹

همون طلا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من باشم اگه گوشی ندارم گوشی میخرم ولی اگه دارم مدل بالا تر میخوام همون گردنبند میخرم. تبلت هم اگه ...

عزیزم گوشی الانم s23 اف ای هست چیکار کنم ؟ برم همون گوشی ۷۰ میلیونی بخرم ؟