2777
2789
عنوان

نظر میخواستم راجب خواستگارم

529 بازدید | 57 پست

من با آقایی ی چهار ماهی به صورت رسمی آشنا شدیم (قبلش دورادور میشناختمش و دختر خالش رفیق صمیمه و خانوادهامونم ی جورایی آشنان)..تو این چند ماه رفت و آمدها من ی سری خصوصیات اخلاقی مثبت و منفی (البته از دید خودم) از این آقا متوجه شدم که یکم منو گیج کرده..ممنون میشم نظرتونو بهم بگید.

نکات منفیش :

۱-ی سری عقاید خاص داره مثلا به هیچ عنوان مهریه رو قبول نداره(البته اصلا خسیس و …نیست که تو نکات مثبتش میگم)

۲-اهل قلیون هستش هم تو خونه ی لمکده واسه خودش درست کرده و کافه مختلط تقریبا همیشه میره

۳-دیدم که نماز میخونه ولی همزمان میتونه با حرفاش قانعت کنه ک خدا نیست و هم قانعت کنه خدا بالاترین هستش

۴-نسبت به من ساکت و اروم به شدت اجتماعی و از نظر من پرحرفه

۵-با توجه به شغل و قیافه و هیکل و پول و …بعید میدونم تا حالا با کسی تو رابطه نبوده باشه چون ۳۳ سالشم هست

۶-رفیق بازه ولی ن از اونا که شب و روز پیش رفیقاش باشه و حد و مرز داره ولی رفیق و آشنا بهش خیلی خیلی بابت کاراشون زنگ میزنن که این انجام بده(چون آشنا خیلی داره از ی نوبت دکتر ساده بگیر به این زنگ میزنن تا کار اداری و .. و اینم همرو انجام میده)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکات مثبتش :

۱-طبق همون عقایدی که داره در مورد مهریه مثلا به هیچ عنوان هم قبول نداره زن باید جهیزیه بخره و میگه وظیفه منه

۲-از نظر خانوادگی به شدت دایی و عمو و فامیلاش ادمای سرشناس و پر نفوذ و بسیارم خوب هستن جوری که جایی نیست که اگه فامیلیشون بگن نگن فلانی باهات چ نسبتی داره و یا خودشونو نشناسن

۳-از نظر وضع مالی خودش هم کارمند رسمی دولت هست و هم چنتا کافه رستوران داره و همه اینارم تو ترید و فارکس و …بدست اورده و به شدت پولداره و همرم خودش بدست اورده

۴-همیشه خوشبو هستش (از نظر من خیلی مهمه😂)

۵-طرز صحبت کردن و احترام نگه داشتن بزرگ تر یا حرف زدن با کوچیکترش خیلییییی عالیه

۶-با اینکه پولداره اصلا خودشو نمیگیره و اهل به شدت خرج کردن و کادو خریدن و رفاه و اسایش اطرافیانشه

۷-قد و قیافه و هیکل (باشگاهش ترک نمیشه )از هر نظر مساعده (تقریبا تو ی سطحیم)

۸-در مورد همه چیز اطلاعات داره(همه چیز میگم واقعا همه چیزو چون به شدت کتاب میخونه و مطالعه داره و یکی بهم گفت اصلا دلیل پرحرفیش همینه جون همه چیز میدونه) 

مثلا از ی اخلاقش که خیلی خوشم اومد این بود ی روز ماشینه منو برده بود پیش رفیقش روغن و …عوض کنه و ماشین اون دست من بود و من ی تصادف خیلی خیلی جزئی کردم(ماشینش خیلی گرونه) و وقتی بهش زنگ زدم نگفتم تصادف جزئی کردم و هیچی نشده و فقط گفتم تصادف کردم) اولین حرفی که زد گفت خودت چیزیت نشده و منم گفتم ن و فقط ماشین خسارت دیده سریع حتی نپرسید چقدر خسارت دیده یا چی شده فقط گفت فدای سرت ماشین اهنه و واسه تصادف فقط به کسی نزن که عذاب وجدانش بمونه و خودت طوریت نشه وگرنه ماشین اصلا واسه تصادفه

ممنون میشم نکات مثبتشم بخونید

خوندم عزیزم

همچنان نظرم منفیه

من نظر شخصیمو گفتم

شایدم درست نباشه

ولی اگه مثلا دخترم بخواد ازدواج کنه

همچین خواستگاری داشته باشه

بخاطر خیلی از موارد بالا قبول نمیکنم

همه آدما یه سری نقص و ایراد دارن

باید انعطاف پذیر باشیم

اما ایشون یه سری مسئله دارن که نمیشه ایگنور کرد