#منهای_پرسپولیس
🔺متن نسبتا بلندی که اگر سگ دارید یا میخوایید بخرید حتما باید بخونید.
تجربیات یک دختر دهه هشتادی از نگه داشتن سگ؛
تو جو اینستاگرام و...بودم و یه حس فانتزی به سگ نگه داشتن پیدا کردم و بلخره با همه مخالفتهای خانواده منم چندسال پیش رفتم سگ خریدم!
اولاش(در حد یکماه اول) حس خوبی داشتم و اکی بود ولی کم کم روی دیگه سگ نگهداشتن رو هم دیدم!
• مریض شدنهای خودم و خانواده ده برابر شد. از آلرژی و سرفه های همیشگی گرفته تا عفونتهای چشم و گوش و حتی عفونت گوارشی و مشکلات اعصاب خردکن پوستی و...
•کثافت کاری هایی (که هیچ وقت تو اینستا نمی بینید) دیوانه کننده شد. مثلا ادرار و مدفوع کردن تو هرجای خونه حتی روی شعله پوشهای گاز آشپزخونه و ریختن و چسبیدن موهای چسبنده به همه مبلها، فرش ها، بالش ها، تخت، صندلی ماشین و...و البته لیسیدن و آب دهن ریختن رو هرچیزی بعضی از مواردیه که هر روز و هر روز تکرار میشه و روانیت می کنه!
• خرابکاری هایی که خیلی برامون گرون تموم شد. مثلا گاز زدن و خراب کردن مک بوکی که با سختی خریده بودم و یا انداختن تعداد زیادی وسیله دکوری و یکبار هم پریدن پشت تلوزیون و نابود کردن تلوزیون ۶۵ اینچی که سر این موضوع پدرم داشت از عصبانیت منفجر میشد دیگه...
• هزینه های بسیار زیاد برای غذا و درمان جوری که یه سگ کوچیک به تنهایی اندازه یک نفر و حتی بیشتر از یک نفر از خانواده ما هزینه داشت. سگهای خونگی رو با سگهای بیرون مقایسه نکنید. همش ناز و ادا دارند و هزارجور غذا و مکمل و دارو و شامپو و... میخوان آخرش هم همیشه مریضند و یا اسهال و یبوست دارند یا ابریزش بینی و ریزش مو و خارش پوست و...
درگیر شدن با همسایه ها، طرد شدن و تحقیر شدن از طرف بسیاری از فامیل و دوستان خانوادگی هم به موارد بالا اضافه کنید.
علاوه بر همه ی مواردی که گفتم احساس کردم نگهداری سگ من رو ضداجتماعی و ضد مردم و بسیار بدبین و گوشه گیر کرد. طوری که با دوتا از دوستان قدیمیم هم کات کردم.
انگار دردسرهای سگ نگه داشتن دهها برابر منو عصبی و پرخاشگر کرده بود.
حالا چرا سخت بود سگ رو بی خیال بشم؟
۱-یک جور وابستگی کاذب عاطفی شکل می گیره که هر چقدر هم عمیق تر باشه شمارو دیوانه تر می کنه. ولی بلخره باید کنار بذاریدش. البته شنیدم وابستگی های بعضی ها با سگشون به صورت بیمارگونه و انحرافیه که بعید نمی دونم در بلند مدت پیش بیاد.
۲-همون حس کل کل و کم نیاوردن در برابر بقیه که از اول بهت گفتن این کار اشتباه رو نکن.
چون این روزها بحث نگهداری سگ زیاد شده این متن رو نوشتم شاید به درد کسی بخوره.
مطمئن نگهداری سگ جز دردسر برای خودتون و اطرافیانتون چیزی نداره. من الان حدود ۶۰ تا گلدون کوچیک و بزرگ از انواع گل و گیاه رو دارم و یه جفت فنچ کوچیک و ناز نگه میدارم و خودم و خانوادم بسیار حس بهتری از نگه داشتن اینا داریم تا سگ.
•دختر شهریور•
@perspolisfc_fan