2777
2789

تو رابطه ایم

امروز صبح رفت ی کیسه بزرگ خوراکی اینا گرفت من واقعا ازش نخواستم خودش گرفت درخواست من نبود

من دیدما به فروشنده ۳ تا کارت داد

حس کردم موجودی یه تاشو جمع کرد اونارو حساب کرد

بعد عصر رفتیم بیرون کافه

خودش گفته بود اینجا رو تازه پیدا کردم میخوام بریم گفتم باشه

تو کافه بودیم رفیقش زنگ زد انگار از رفیقش پول خواسته بود

گفت داداش حل شد بعدا حرف میزنیم

بعد گوشیش دستم بود دیدم به خواهش اس داده نزن پولو حل شد

یبارم باباش زنگ زد که تو از اپم پول زدی گفت اره بعدش حل شد برگردوندم حسابت

من نمیخوام تو فشار باشه

به روش بیارم؟میترسم به غرورش بربخوره🥲

اخه درامد داشت نمیدونم چرا الان دستش خالیه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اینا که زنگ زدن اس دادن فهمیدم پول کافه رو هم نداشته نمیدونم چطور حل کرده

تا حالا نشدع بود اینطور شه

هیچیم نگفت بهم🥲اگه بگه کمکش میکردم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چیزی نگو شایدناراحت شه 

یه چندوقت از لحاظ مالی مراعات کن حس کردی اوکی شده برگرد ب روال سابق

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

نه بهش چیزی نگو

نگم نداری

یه طوری بگم که نیاز نیس خرج کنه وقتی نداره 

ولی میترسم احساس پوچی کنه

بابااا به روش نیاار به خاطر تو داره به هردری میزنه خوشحالت کنه بذار حداقل تو اینکار موفق باشه فککنه خوشحالت ‌کرده

درست میشه اوضاع مالی ب مرور زمان

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

بگو من یه مدت رژیمم کافه وخوراکی تعطیل

من مریضم یخورده تغذیه خوراکم فرق کرده ولی بخدا ازش انتظار ندارم وظیفه اون نیس تامین کنه زندگیمو

ولی خب خودشو مسئول میدونه🥲

نه زشته به روش نیار 

ولی گاهی خودت بگو میخوام مثلا امروز و مهمون من باشی یا اگر برات مقدور نیست کافه و اینارو قبول نکن برید

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اگ دوستته ک هیچ

اگر انگشتر یا عقدیته حتما جویا شو اما با روش درست

مثلا جدیدا ب مشکل مالی خوردی عزیزم اخه یکم نگرانتم 

تو کارت موضوعی پیش اومده

😁😁😁یاد خودم افتادم صد درصد اینجور مواقع همسرم میگه نهههههههههههه