2777
2789

خانوما من فعلا ترم ۳ عمرانم 

عاشق کامپیوتر و هوش مصنوعیم فعلا دارم برنامه نویسی وبسایت یاد میگیرم و اینا

رشته ی خودمو هم دوست دارم ولی دلم میخواد برم به سمت کامپیوتر بیشتر برای همین میخوام کنکور ارشدمو کامپیوتر بدم که برم این رشته ی هوش مصنوعی

امااااا

یکم تو سوالای تستی ریاضی ضعیفم یعنی جواب نمیتونم درست بدست بیارم بدون ماشین حساب 

بنظرتون از الام بشینم بخونم برای کنکور ارشد یا خیلی زوده؟ 

خواهرم میگه از ترم ۷ شروع کن ولی من میدونم توی ۶ ماه یا یکسال نمیتونم پایه ی ریاضیمو قوی کنم اونم همراه با درسای دیگه ی این رشته که کلا با مال خودم متفاوته( باز درسایی که محاسباتی نباشن رو میشه یکاری کرد توی یکسال یا ۹ ماه جمع کرد)

بنظرتون چیکار کنم؟ برم از این پکیجای محاسبات بدون ماشین حساب که برای کنکور سراسریه بگیرم از الان شروع کنم؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
اصلا توصیه نمیکنم وارد این رشته بشین

چرا؟ ممنون میشم توضیح بدین

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ ممنون میشم توضیح بدین

والا بازار کارش اصلا خوب نیست

روز به روز هم بدتر

هر روز باید به روز باشیم

سخته

من خودم تحصیلات عالیه دارم

برمیگشتم عقب پامو تو این رشته نمی‌گذاشتم

بیکاری پیرم کرد

احترامی برای رشته قائل نیستن از یک پزشک بیشتر باید تلاش کنی و درس بخونی احترام پزشک بیشتره 

هیچ کس قدرتو تو محیط کار نمی دونه 

جدیدا کارها را میدن چت جی بی تی انجام میده و دیگه کارت هم خریدار نداره 

باید به شدت به روز باشی و یه چیزی فراتر از همه باشی 

خیلی سختی من پیر شدم تو این رشته 

مهارتی که یادگیری ۲ تا ۳ سال انقضا داره 

بعد مجدد باید بری مهارت جدید یاد بگیری 

رقابت توش بسیار زیاده و با حرکتهای خیلی پایین هم راضی میشن کار کنن

تو ارگانهای دولتی هم که تک ظرفیتیه و انتخاب شدست 

در کل اگر تلاشگران خیلی سختی براتون هیچی نیست

میتونید مدام آپدیت باشید باهوش هستید و ذهن خلاق 

و بی احترامی ها و بی ارزشی های محیط کار را میتونین تحمل کنید وارد بشین 

والا بازار کارش اصلا خوب نیستروز به روز هم بدترهر روز باید به روز باشیمسختهمن خودم تحصیلات عالیه دار ...

ای بابا ایشالله که وضعیت براتون درست بشه

ی قسمتو متوجه نشدم که گفتین کارا رو میدن چت جی پی تی

مگه خود رشته ی هوش مصنوعی عملا ساخت هوش مصنوعی رو اموزش نمیده؟ 

برای استخدام دولتی نمیخوام چون کلا نمیتونم برای کسی با ساعت کار مشخص کار کنم دلم میخواد هوش مصنوعی هایی بسازم که بتونم توی عمران و معماری ساختمونا به کار ببرم 

شما خودتون ارشد هوش مصنوعی دارین یا رشته های دیگه ی کامپوتر؟

ای بابا ایشالله که وضعیت براتون درست بشهی قسمتو متوجه نشدم که گفتین کارا رو میدن چت جی پی تیمگه خود ...

پروژه های هوش مصنوعی سرمایه های زیادی میخواد

من گرایش دیگه ای هستم ولی گرایش های هوش مصنوعی هم خب دوستا و همکارام هستن راضی نیستن

اشباع هم شده 

پروژه های هوش مصنوعی سرمایه های زیادی میخوادمن گرایش دیگه ای هستم ولی گرایش های هوش مصنوعی هم خب دوس ...

ممنون از راهنماییتون💖

حالا تا کنکور ارشدم زیاد مونده ببینم چی میشه شاید علاقم عوض شد😅

البته اگر شما واقعا هدف دارین و علاقه موفق میشیدو هوشتون هم باید بالا باشه آی کیو بسیار بالا می‌طلبد ...

مرسی💖💖