2777
2789
عنوان

دوتا دختر تکواندوها پیدا شدن

430 بازدید | 33 پست

🔴 رکنا: دو دختر تکواندوکار پیدا شدند!

🔹️دختران در منزل دوستشان مخفی شده بودند

🔹️در پی اعلام مفقودی دو دختر در منطقه کوهسار تهران و تشکیل پرونده قضایی، با پیگیری‌های  دادسرای تهران و اقدامات فنی پلیس، این ۲ دختر ساعتی پیش پیدا شدند.

🔹️براساس گزارش اولیه، این ۲ دختر در منزل یکی از دوستان خود مخفی شده بودند.

📚 @hamclasix 📚

شما جای مامان باباشون بودین چیکار میکردین؟؟ بدون شعار واقعا خودتونو جاشون بزارین

البته اگه اون دو پدر و مادر واقعا آزار میدادن دختراشونو که هیچی ولی اگه دخترا از رو بچگی و حماقت اینکارو کردن چیکارشون میکردین

عاشق خوابم 🦥💜

اوه اوه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه بچه های لوس و بی فکری..

بچه هم نبودن دیگه..والا به خدا من 3 سالم بودم عقلم ازینا بیشتر بود

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

کتک

و خواهش از پلیس برای زندانی کردن شون 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی