2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرغ رو با پیاز و هویج و فلفل دلمه و چوب دارچین بپز دیگه بو ضخم نمیده

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
نه مسافرت بودن مستقیم میان اینجا ساعت ۱۰ ۱۱ میرسن

پیاز خرد کن کف قابلمه بریز یکم تفت بده و زردچوبه بزن ،مرغ و فلفل دلمه و چندتا دونه کوچک سیر و نمک و فلفل و ادویه کاری اضافه کن ،اگر خواستی آلو یا هویج خرد شده هم چند تا بریز  اگر دوست داشته باشی میتونی به جای آلو یکم آبلیمو اضافه کنی در حد یکی دوقاشق ،یه نیم ساعتی که پخت مرغ ها رودربیار  در یک ماهیتابه جدا سرخ کن و بعد توی همون روغن رب بریز سرخ  کن و  به بقیه مواد اضافه کن 

اگر دوست داشتی آخرش  یکم زعفران دم کرده با قاشق چایخوری  روی مرغ ها بریز که رنگشون قشنگ تر بشه یکم هم توی آب مرغ بریز 

بعضی ها هم دیدم یکم رب رو با ادویه و روغن تفت میدن ،موقع کشیدن خیلی کم روی مرغا میریزند 

پیاز رنده کن بعد  رب بریز توش بعد نمک فلفل زردچوبه زنجبیل پودر دارچین جوز هندی یک کم هل، همرو باهم مخلوط کن زعفران اگه داشتی خوبه بریزی، مرغ هاتو بچین ته ماهیتابه یک ماهیتابه بردار که مرغ ها همه کنار هم جا بشن و روی هم نباشن، بعد مایه ای که درست کردی رو بریز روی مرغ ها چند تا دونه هویج هم حلقه کن بزار روش دو سه تا دونه برگ بو هم بنداز توش زیرش رو زیاد کن جوش بیاد بعد زیرشو کم کن و بزار تا آخرین لحظه که میخوای سفرتو بندازی بپزه حواست باشه جوز هندی و هل رو زیاد نزنی که تلخ نشه 

من درست میکنم عالی میشه 😘😘

قبلاً بهت درخواست دادم عزیزم دوست داشتی قبول کن 🥰 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏