2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مو ک درمیاد باید بزنی گلم مسله اینه ک جاهای ک خیلی موداره برو سالن با شمع برات بزنن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

عزیزم موی زاید صورت بخاطر تنبلی تخمدان

پولتو حروم لیزر نکن!

شما تنبلی رو درمان کن همه چی اوکی میشع

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

کلا فک نکنم موهای زائد نابود شدنی باشن

جز لیزر

که اونم شنیدم برای افراد دارای مشکل هورمونی جواب دهی نیست 

منم دارم از این موها 

من هر نه روز یکبار مجبورم با بند انداز در بیارم از صورتم الان هم تازه میخان بیان بیرون رو پوستم نقطهای سیاه شده خیلی زشتن منتظرم پس فردا بشه همشونو بزنم دوباره 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ازمایش دادم رفتم سونو گفتن کیست نداره . ی قرص داد فقط باعث شد پریم بهم بریزه هیچی نکرد

دکتر غدد رفتید 

بالاترم گفتم دکتر زنان و غدد باید برید فقط هورمون زنانه نییت که بهم میریزه 

هورمونهای دیگم هست

ازمایش دادم رفتم سونو گفتن کیست نداره . ی قرص داد فقط باعث شد پریم بهم بریزه هیچی نکرد

عزیزم اون قرصه چی بود؟

منم قرص خوردم موی زائد در آوردم 😞

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مو ک درمیاد باید بزنی گلم مسله اینه ک جاهای ک خیلی موداره برو سالن با شمع برات بزنن

میزنم. پوستم خیلی حساسه وحشتناک با شمع جوش میزنم و اینکه پوست سفتی ندارم ، اینوفعه باعث شلی بیش از حد پوستم میشه شمع . 😔 وگرنه شمع بهتره . چند ساله بند میندازم . انقد ضخیم و زیادن که داغون میشن زار میرنم 

عزیزم اون قرصه چی بود؟منم قرص خوردم موی زائد در آوردم 😞

اسمش الان یادم نیس ، هر قرصی هم مناسب همه نیس ، اگه میتونی سعی کن خودت بری ، من لیزر پیش دکتر رفتم به این بلا دچار شدم ، وای بروزی که پیش غیر متخصص میرفتم 🥺