2777
2789
عنوان

کار تو خونه بازی

57 بازدید | 6 پست

من لیسانس اموزش ابتدایی دارم سابقه تدریس و مربی، گری هم دارم ولی چون رفتم شهر جدید اصلا کار تو مهد و مدارس پیدا نمیکنم 

کار تو خونه بازی با حقوق 8 به بالا فقط پیدا کردم 

هروز هفته حتی پنشنبه جمعه ساعت کاری 6 ساعت فقط در طول هفته ب جای جمعه ی روز دیگه میتونی نری 

ی ماه دیگه ازمون استخدامی اموزش پرورشه اگه برم وقت زیادی ندارم بخونم اگ نرم میتونم بخونم ولی کارمو از دست میدم 

شما بودین چیکار میکردین ی راهنمایی بکنین 

من نمیتونم بگم‌چیکار کن. چون خودم هیچ وقت معلمی گزینه م نیست

اما شما که لیسانسش رو دارید، احتمال پذیرفته شدنتون بالاست. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم نرید و یک ماهو تمرکز کنید رو خوندن،ایشالا ک قبول بشید.کار خیلی خاصی نیس که بخاطرش کنسل کنید بقیه گزینه هارو.

(البته اگ‌ چند ماه بیکاری لطعمه ای به زندگیتون وارد نمیکنه،چون در صورت احتمال قبول نشدن باید از اول دنبال کار دیگ بگردین یکم طول می‌کشه)

بنظرم نرید و یک ماهو تمرکز کنید رو خوندن،ایشالا ک قبول بشید.کار خیلی خاصی نیس که بخاطرش کنسل کنید بق ...

ب اون صورت لطمه وارد نمیکنه به هرحال باید یکم رو خرج کردنم کنترل داشته باشم تا بتونم چندماه رو کار نکنم 

ب اون صورت لطمه وارد نمیکنه به هرحال باید یکم رو خرج کردنم کنترل داشته باشم تا بتونم چندماه رو کار ن ...

پس اگ قسط و مشکل ندارید،شرکت تو آزمون بهترین گزینه س..

پیشرفت شغلی ارزش چند ماه حقوق نگرفتن رو داره.

سلام عزیزم، شرایطت رو کامل فهمیدم 😊
واقعیت اینه که ترکیب کار و آمادگی برای آزمون استخدامی خیلی مهمه، ولی باید اولویت‌هات رو مشخص کنی:
✔️ اگر کار تو خونه بازی برات فقط یک درآمد موقت و کم‌ساعت می‌خواد باشه تا بتونی برای آزمون وقت داشته باشی، گزینه خوبی می‌تونه باشه. چون ساعت کاری کمتری داره و می‌تونی زمان بذاری برای درس‌خوندن.
✔️ اما اگر می‌خوای درآمد بهتری داشته باشی و شغل پایدارتری داشته باشی، باید روی آزمون تمرکز کنی و بیشتر انرژی بذاری برای قبولی.

یه راه حل دیگه هم می‌تونه این باشه که از الان تو زمینه ترید آموزش ببینی. تو کانال یوتیوب روش‌های ساده و عملی برای کسب درآمد از ترید یاد می‌گیری که می‌تونه تو این شرایط بهت کمک کنه بدون اینکه وقت زیادی بگیره.
🎥 یوتیوب: IR_TRADE

خلاصه اینکه:

• اگه آزمون اولویتت هست، کار سبک و کوتاه رو انتخاب کن
  • اگه می‌خوای درآمد اضافه و آینده بهتری داشته باشی، ترید رو امتحان کن