2777
2789
عنوان

ختنه پسرم

137 بازدید | 14 پست

مامانا پسرم یک سالش شده ولی هنوز ختنه ش نکردیم و چون تا چند ماه دیگه اسباب کشی خونه داریم و....احتمالا تو پاییز بتونیم آماده این مرحله بشیم. ولی من خیلیی نگرانم و استرس دارم😢.مامانایی که تو همین سن بچه شون ختنه بردن میشه از تجربیاتشون بگن...با بیحسی انجام میشه یا میبرن اتاق عمل و بیهوش کامل؟ 😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا باید انجام بدن

خسته اکثرن برای زیبایی و عفونت نکنه انجام میدن و همینطور توی دین یهود و اسلام اجباریه 

خیلیا باز میگن ختنه کلی ضرر داره 

یکمش درسته ختنه باعث زود انزالی میشه 

دختر مازندرانم

خسته اکثرن برای زیبایی و عفونت نکنه انجام میدن و همینطور توی دین یهود و اسلام اجباریه خیلیا باز میگن ...

ولی جدی الان یادم 

اومد پسر همسایه خالم اینا یگمی تو گفتار مشکل داره 

از مادرش ک پرسیدن گفته

ک دیر ختنش کردن بدنش عفونت گرفته بودا تا چندوقت نمیتونسته راه بره

گفتارش هم به مشکل خورده

🥰😇

اول اینکه خیلی دیر اقدام کردی و دوم اینکه پیش یه دکتر خوب ببر همونجا تو مطب ختنه میکنه و بیحسی هم می ...

آخه شرایطشو نداشتم اصلا تو این یه سال...خونواده شوهرمم انقدر تو گوش شوهرم خوندن زود نبرش فلان میشه بسار میشه اونم نزاشت زودتر ببریم‌....پسرمم به شدت کولی و یه دست بهش بزنن جیغش میره هوا، میترسم بهش فشار بیاد یا بترسه و هزارتا فکروخیال میاد تو سرم

حتماهمین فردا ببرش بعدم پوشک میشه ولی زود می گدره بچه ی بزرگ سخته

گفتم به این زودی شرایطشو ندارم و مجبورم تو آبان ماه ببرم ....بچه جاریمم ازپسرمن یک‌سال و خورده ای بزرگتره اونم نبردن فعلا ولی من دیگه استرسم شروع شده

آخه شرایطشو نداشتم اصلا تو این یه سال...خونواده شوهرمم انقدر تو گوش شوهرم خوندن زود نبرش فلان میشه ب ...

اگه جای خوب ببری هیچ مشکلی نیست 

پسر اولمو بردم جایی مزخرف براش برید و خیلی خونریزی کرد و بد شد 

ولی پسر دومم بردم دکتر فوق تخصص اطفال در عرض ده ثانیه تمومش کرد یعنی تا بچم میخواست بفهمه تموم شد یه دیقه هم جیغ نزد

خیلیم عالی درست کرد نگران نباش هیچی نمیشه 

فقط چون دیر بردی و بچه زیاد تکون میخوره اذیت میشه 

باید دوماهگی میبردی که بچه بیشتر بخوابه و تکون نخوره 

اگه جای خوب ببری هیچ مشکلی نیست پسر اولمو بردم جایی مزخرف براش برید و خیلی خونریزی کرد و بد شد ولی پ ...

جدی؟ خداکنه...شما تهران هستین؟ پیش کدوم دکتر بردین که راضی بودین؟ من تعریف دکتر عابدی رو همینجا زیاد خوندم

جدی؟ خداکنه...شما تهران هستین؟ پیش کدوم دکتر بردین که راضی بودین؟ من تعریف دکتر عابدی رو همینجا زیاد ...

نه گلم من اصفهان هستم 

بگرد یه فوق تخصص اطفال خیلی خوب پیداکن و ببر و اصلا هم نگران نباش آسون‌تر از چیزی که فکرشو کنی تموم‌میشه