2777
2789

داغونمون کردین دیگه ازماچ کاری برمیادجزاینکه بترسیم وبشینیم توخونه تکان نخوریم بایدملت یه فکری کنی که مطمعن باشین میکنه.یکم تاپیک هایی بزارین که مردم نترسند وروح وروان مردم ازیت نشه..بعضی ها میخوان ازدزدیدن هاوگومشدن ها مردمو بترسونن یا نمیدونم ایران وبدوترسناک نشون بدن..ولی اینجوری نیست.منم خیلی ناراحتم ازاتفاق هایکه داره میوفته اما جوون هامونم خیلی سرکش شدن الان دختریکی ازآشناهامون که خیلی هم خوشگله چندماهه فرارکرده رفته...به جااینکه مردم وبترسونین وحس منفی به همه واردکنین بشین مراقبه بچه هامون باشیم تااین دزدهای نامردبه هدفشون نرسن.اول خودمون بایدباقانون همکاری کنیم که اوناهم بتونن به ماکمک کنن نمیشه مابچه هاروآزادبزاریم بدبگیم چراقانون مراقب نبود...توروخدادیگه بس کنین..اوناییکه گومشدن صددرصدقانون پیداشون میکنه...ایران امن ترین جایه دنیاست..به خداتوکل کنیم..

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت جو گیرن تا دیوونمون نکنن ول کن نیستن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم حرفم همینه خیلی ها بهم حمله میکنن اگر الهه خدا رحمتش کنه سوار تاکسی شخصی نمیشد ممکن بود این اتفاق نیفته صدبار دارن میگن سوار تاکسی بشین اگر نیست پیاده برین امنیتش بیشتره تا تاکسی شخصی

اون دختر بنده خدا رفته سر کار داشته از سر کارش برمیگشته مینشیت تو خونه شما نونشو میدادی؟

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

جالبه هرکس میگه بیا اینم امنیت وقتی بش میگم خب بنظر تو پلیس باید چی کنه تا آدم ربایی نشه هیچی نمیتون ...

میدونی اینجور امنیت ها ربطی به پلیس نداره ما خودمون باید بچه هامون رو آگاه بار بیاریم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

با جمله آخرت که کاملا مخالفم...

اما با اینکه گاهی اتفاق ها از سر بی احتیاطی خودمون هست موافقم 

چون یه دختر تنها برای مسیر طولانی و خلوت اونم آزادی تا شهریار نباید ماشین گذری سوار بشه

یا اکثر گم شدن و دزدیده شدن کودکان هم وقتی اتفاق میفته که والدین اونارو تنها تو خیابون و ... رها میکنن