2777
2789

رایگان یا پولی بودنشم بگید

لطفا

لطفاااا تبلیغ نکنید

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🩵🦋🩵درخواست دوستی ندید...مرسی🦋

بچه ها میخوام پیش دکتر مجید راستی بینیمو تو اصفهان جراحی کنم ، نمونه کاراشو خیلی دوس داشتم .. قیمتاش چطوره ؟ فرق مطب و کلینیک چیه ؟ چطور میتونم تو کلینیک عمل کنم ک هزینه کمتری پام بیافته ؟توروخدا بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوره ارایشگری مبتدی هزینه داشت اما مدرکی نمیدن چون چیزخاصیم نبود ولی خیلی موثربود

من ارایشگری دوس دارم ولی خب اجازه ندارم برم

تو سایت کارسود که بدون هیچ کاری روزی دو میلیون درآمد دارم

روزی دو تومن... مگه داریم مگه میشه اونم کارسود

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

منم نمیرم برا یادگیری خودم گرفتم

واقعا؟

از کی؟

ایدیشو داری و اگه رطف کنی بگی چقد هزینه دادی ممنون میشم

واقعا؟از کی؟ایدیشو داری و اگه رطف کنی بگی چقد هزینه دادی ممنون میشم

الان شده 1500 فکرکنم تا3تومن 

یک سال پیش توی جشنوارشون 114فکرکنم خریدم 

من روبیکا شرکت کردم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آره یا داشته باشی میشه

چی  یاد داشته باشیم

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام