2777
2789

من بعد بلفارو پلاستی که کردم یه احساس سنگینی بالای چشمم دارم که همش ابرو هامو میدم بالا حسش نکنم یکساله عمل کردم و جدیدا اینکارو میکنم فک کنم افتادگی پیشونی گرفتم این سنگینی رو دارم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم با کاشت ابرو همین احساس رو پیدا کردمو خیلی در عذابمراه حلش چیه؟

منم نمیدونم راه حلشو اگه یه روزی پیدا کردی منم تگ کن 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
یعنی با لیفت شقیقه درست میشه؟

وقتی کش لیفت میزنم خیلی خوبم این احساسو ندارم

عکس چشملتوبزارفقط

راضی نیستم از عملم عزیز

پس لیفت شقیقه هم افتاد رو دستمون😄

چرا با کاشت همچین حالتی پیدا کردید دلیلشو نمیگف دکترتون؟

پس لیفت شقیقه هم افتاد رو دستمون😄

والا دیگه نمیشه رفت سراغ زیبایی من اولین عمل زیباییم بلفارو بود خیلی ناراضی بودم 

چراگلم؟؟

قرینه نیست و اینکه احساس سنگینی دارم از قبل هم بیشتر رو پلکم

چرا با کاشت همچین حالتی پیدا کردید دلیلشو نمیگف دکترتون؟

والا  دیگه نرفتم پیشش..چون دلیل قانع کننده میارن که طبیعیه و منو از سر خودشون باز کنند 

به نظر خودم چون ابروهام سنگین شده یا فکر میکنم به خاطر آمپول بی حسی باشه ..آمپول های زیادی برام تزریق کرد

من ۱۰ سال پیش کاشتم و کاشت ابرو اون موقع مثل الان زیاد و حرفه ای نشده بود ...در اصل دوران آزمون و خطا کاشتم و الان راضی نیستم شاید دوباره برم ترمیم یا نمیدونم والا فیبروز کنم 

خیلی دو دلم ولی ابروهام یه کار اساسی لازم داره 

والا دیگه نمیشه رفت سراغ زیبایی من اولین عمل زیباییم بلفارو بود خیلی ناراضی بودم

پزشک خوب واقعا خیلی مهمه که اکثرا دستمزدشون از بقیه ی پزشک ها و مراکز بیشتره

مثلا اون زمان این پزشک کاشت ابرو از من یه تومن گرفت و یه پزشک دیگه سراغ داشتم که همون زمان ۵ تومن دستمزد می‌گرفت 

من از سر بی تجربگی مثلا خواستم زرنگی کنم با خودم گفتم این ارزون تره 

کاشت که کار خاصی نداره ..و واقعا ضربه خوردم

ولی برای عمل بینی ۴ سال در حال تحقیق بودم و هزینه ی عمل دو سال پیش ۱۰۰ تومن شد ولی ولی بی نهایت راضی هستم 

اینها تجربه ی شخصی خودمه عزیزم 

پلک شما هم شاید اوایلشه انشالله جا بیفته بهتر میشه❤️