مردروزای،سخت مدیر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 339 عنوان لعنت به این دنیا که غمش نصیب من شد | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست خسته ام از تکرار این همه درسکاش بهم میگفتی ازم چی میخوای کاش میفهمیدم برای چی اینجامکاش انقد سختی و عذاب روحی نمیکشیدم💔😔 1404/03/17 | 16:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مردروزای،سخت مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 339 دیووونه میخوام یه سفر دوری رو تجربه کنمبعد از این همه سفر نرفتهو زندگی نکردهبرم شاید برسم به جایی که دیگه تنهایی و غم و غصه هام تموم بشنیه جایی که شاید کسی باشه یکم به حرفام گوش بدهیه جایی که دیگه وقتی سر میزارم روی زمینحس نکنم دنیا وزنشو انداخته روم💔
sonia_ عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 276 کنکور چیه🤣کاش کنکور داشتمکاش برای زندگیم هدف داشتمکاش یکم به فکر خودم بودم تو مثل منی🥴😂
اولاف_هسدم عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1036 قشنگیاشم یه تایمی دارهشور و ذوق هر چیزی وقت خودش رو دارهبه نظرت منی که الان جوونم و 22 سالمه باید ان ... خوب دیگه تو ۲۲ سالگی خیلی دلایل میتونی واسه خوشحال بودن داشته باشیمثل سلامتی خانواده تا وقتی دندون داری میتونی بخندی خوشحال باش چون خوشحال بودن دلیل نمیخاد این غمو ناراحتیه ک دلیل میخاد گاهی وقتا مسیرو با هدف اشتباه میگیریم همین باعث میشه نسبت به چیزایی در اصل باید دلیل شادی باشن زیادی واکنش میدیم