2777
2789
عنوان

درمان قطعی و صددرصدی ساده لوحی

262 بازدید | 24 پست

بچه ها لطفا اگه راهکار تجربه شده ای دارید تو رو خدا بهم بگید.

هر لحظه و هر ثانیه در عذابم و دارم نابود میشم همه ی موهام سفید شده از بس غصه خوردم. همه ی اطرافیانم زرنگ و دانا هستن منو بچه هام ساده لوح

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده لوحی درمان نداره

چرا آخه

خداجون درد دادی چرا درمان ندادی؟

خدا جون من نمی خواستم و نمی خوام اینجوری باشم، تمام خواهر برادرام شکر خدا زرنگن فقط منه بدبخت اینجورم بچه هام هم به خودم کشیدن😭😭😭😭😭

همیشه منافع خودتونو در نظر بگیر و هیچ وقت به فکر بقیه نباشمن فکر میکنم ساده لوحی امروز شما در این با ...

عزیزم هرچی طیف داره ساده لوحی من همشو دارم😭😭😭😭

چرا آخهخداجون درد دادی چرا درمان ندادی؟خدا جون من نمی خواستم و نمی خوام اینجوری باشم، تمام خواهر برا ...

تو ام سعی کن زرنگ باشی خب عزیز چی بگم والا 

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

چرا آخهخداجون درد دادی چرا درمان ندادی؟خدا جون من نمی خواستم و نمی خوام اینجوری باشم، تمام خواهر برا ...

یکم توضیح بده چجوری هستی مثلا 

شاید فقط فکر میکنی ساده لوحی

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه