2777
2789

مثلا میخوای بیمارستان خصوصی با پول سزارین کنی باید دکتر تایید کنه و میتونی طبیعی بزایی؟؟؟؟؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

من دوتا سزاربن اختیاری داشتم، واسه هیچکدوم زیرمیزی ندادم

مراحلشو میتونی بگی لطفا

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوای سزارین کنی زیر میزی نمیخاد ولی چون شرایط خاص نداری بیمارستان پول بیشتری میگیره دیگ.

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بخوای سزارین کنی زیر میزی نمیخاد ولی چون شرایط خاص نداری بیمارستان پول بیشتری میگیره دیگ.

یعنی برای سزارین اختیاری بیمارستان خصوصی نامه دکتری چیزی نمیخواد؟ هزینه که دولتی سزارین انگار رایگانه 

اختیاری دولتی نمیدونم چندت

دوستم ۳۶ تومن شد هزینه زایمان و بیمارستانش ۱۲ دکتر ۲۴ بیمارستان خصوصی

امسال بوده؟ 

مراحلشو میتونی بگی لطفا

چه مراحلی عزیزم؟؟؟

۹ سال پیش سر بچه اولم، دکتر زنانم گفت طبیعی میخوای یا سزارین؟ گفتم سزارین. 

بچه بعدیم هم قاعدتا باید سزارین میشد دیگه. که همینطورم شد

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یعنی برای سزارین اختیاری بیمارستان خصوصی نامه دکتری چیزی نمیخواد؟ هزینه که دولتی سزارین انگار رایگان ...

دولتی اختیاری نداره کلا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چه مراحلی عزیزم؟؟؟۹ سال پیش سر بچه اولم، دکتر زنانم گفت طبیعی میخوای یا سزارین؟ گفتم سزارین. بچه بعد ...

گفتی سزارین بعد رفتی بیمارستان نوبت گرفتی رفتی زایمان نامه دکتر اینا نمیخواست مثلا یا کار دیگه؟؟ 

۱۰ روز پیش

چقدر خوب من فکر کردم بالای صد میلیونه خوشحال شدم دستت دردنکنه گفتی😭😍

دولتی اختیاری نداره کلا

اجباریشم افتضاح میگن سزارین میکنن