2777
2789

دیشب دخترم پرید رو گردنم گرگم ترکید اقد دادو هوار کردم ب شوهرم میگفتم گردنم حتی نگا نمی‌کرد 

منم گفتم اون منم ک‌دردی چیزی داره باید بفکرت باشم ولی تو ن .... آخر شب گفتم رختخواب بیار بخوابیم محل نذاشت خودم آوردم با اینکه مریضم چن روزه....دیه هیچی خودم انداختم گفتم چن ساله یکبار کمکم کار نکردی اونم گفت م مگه تو بچه داری مگه تو خانه داری ..گفت وظیفته شروع کرد ب گفتن م نمیزارم درس بخونی نمیزارم گواهی نامه بگیری تو لیاقت نداری تو جنبه پایینه و هزارتا چرتو پرت و اشکمو درآورد و خوردم کردم منم تصمیم گرفتم دیگه ن کاری باهاش داشته باشم ن پولی ازش بگیرم ....

🥺💔

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن لج کردم امروزم نون نخورم

اینجوری تو ضرر میکنی اون عین خیالش نیست 

بگو همه کارا وظیفه منه توم وظیفته مهریه بدی مثلا 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

اشتباه می کنی با زبون خوش پولاشو ازش بگیر... هیچ وقت غرغر نکن هر کاری میخوای انجام بده با زبون خوش ب ...

بحث پول نیست اینجور نیست ک پول نده یا خسیس باشع 

بحث اینه ک انسانیتمو ازم گرفته بجا تصمیم میگیره برام مشخص می‌کنه چی باشم چی بشم هدف آرزوها من براش مهم نی فقط ی کوزت میخاد

پول که وظیفشه دخترتم ادب کن این چ کار خطرناکیه شوهرتم واسش حد بزار دفعه دیگه مریض شد واسش مادری نکن ...

من مدام باید رفتارمو کارامو جوری انجام بدم ک آقا ناراحت نشه ولی خودش حق داره همه کاری کنن