یکسری خانومایی هستن تایپیک میزنن درباره خیانت و بددهنی و کتک کاری و خساست و بی فرهنگی و بچه ننه بودن و... شوهرشون گله و شکایت میکنن
بعد تایپیکای قبلیشونو میبینی درباره اقدام به بارداری و بی بی چکه و خلاصه کلی دنبال اینن که بچه دار بشن
خب عزیز من وقتی هنوز تکلیف زندگیت مشخص نیست، وقتی از شوهرت کارای غیرعادی میبینی، وقتی هنوز درست نشده و نمیدونی اصلا رفتاراش درست شدنی هست یا نه چرا دنبال اینی بچه دار بشی؟؟؟؟؟اون یه انسانه شما به عنوان کسی که قصد به وجود آوردنشو داری در قبال آینده اش و روح و روانش مسئولیت سنگینی داری چطور میتونید تو شرایط بد زندگیتون یه طفل معصوم رو بیارید که شاهد دعوا و کتک کاری های بین پدر و مادرش باشه؟؟ در نهایت هم یا روانش داغون میشه یا از داشتن یکی از پدر یا مادرش محروم میشه
بابا تروخدا اگر زندگیتون بده برید پیش مشاور اگر درست شدنیه درستش کنید اگر نه جدا بشید طلاق کار سنگینیه ولی حلال خداست
اینهمه تو همین نی نی سایت خانوما میان از وضع بد زندگیشون ،دعوا های بین والدین و خیانت یا خساست یا بددلی پدرشون،منت مادرشون که من بخاطر تو این زندگی رو تحمل کردم و گرفتن عذاب وجدان، بدرفتاری ناپدری یا نامادریشون و... میگن شما هم میبینید و دلسوزی میکنید پس چرا خودتون دوباره این چرخه رو ادامه میدید ؟؟؟