2777
2789
عنوان

چرا باید زیست فردا رو بخونم💔

183 بازدید | 25 پست

۴ تا درس مونده از روزیکه عوضیا جواب کنکورو دادن من کل کشتی هام غرق شد 

سر امتحان عربی هنوز داغ بودم نفهمیدم چیشده ولی از روزیکه عربی دارم هی جواب نتایج اطرافیان ام رو فهمیدم دیگه دلیلی واسه ادامه دادن نداشتم 

حقیقتش اینکه من چندین ماه متوالی حداقل ۶ ماه میانگین ساعت مطالعه ام ۷.۸ ساعت هرروز بود

من بعد چند سال دوزی از درس شروع کردم از تجربی همون اولشم حس خوبی نداشتم کلا ناامید بودم امیدی نمیدیدم برای موفقیت تو این رشته بخاطر همین دوسال کلا درسو ترک کردم امسال بع امید آرزوم معلمی فرهنگیان خودمو جمع کردم خوندم ولی هیچوقت نمیتونستم فیزیک ریاضی جواب بدم بااینکه کلاسم میدیدم حتی جزوه خود استادم بزدر میتونستم حل کنم 😓😓😓فقط زیست و کمی مفاهیم شیمی ام خوب بود 

از روزیکه نتایج اومد دیدم منی کهاین همه وقت هزینه گذاشتم ترازم شده ۴۰۰۰ و خورده ای حقیقتش هیچ امیدی ندارم من به جز فرهنگیان به هیچی نمیتونم فکر کنم حتی پزشکی 💔من الان دوتا راه جلومه برم آزاد یا پیام نور یه رشته الکی یا برم انسانی که جندین ساله حسرتشو دارم همش میگم دیگه نمره زیست شیمی دیگه بدردم به هیچ صورت نمیخوره موندم  چیکار کنم آخه زیست هم برای کنکور خونده بودم حیفم میاد 💔💔

بنظرم آزاد بهتره

من دولتی عمرمو ب فنا دادم الکی

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیای باهم بخونیم لاقل بخاطر پويايي که هزینه کردیم یا تو برنامه yptیا تل باهم بخونیم

باشه عزیزم بیا بخونیم تلگرام

هیچی نخوندی؟

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

دقیقا همینه

منم ترازم خوب نبود زیاد، نمیتونم پزشکی بیارم و به رویاها و اهدافم برسم

واس همین میخوام پشت بمونم 

چون اگه برم ازاد یا پیام نور، عذاب میکشم

زندگی با حست برام سخته

ولی عزیزم شاید توهم اشتباه میکنی، نمیگم نخوندیا، خوندی اتفاقا ولی بدون استمرار خوندی

وقت کشی زیاد داشتی 

تست کم زدی

سال بعد بشین و جبران کن 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

منم عین تو شدم عین تو 

ولی همین الان هم کلی وقت هست دارم جدی میگم 

حتی اگه شب بیدار باشه ارزشش رو داره 

مشاوری بود گفت که این دو امتحان اخر میتونه تراز 7000 رو تا 8700 ببره تراز 9000 رو تا 10500

دقیقا همینهمنم ترازم خوب نبود زیاد، نمیتونم پزشکی بیارم و به رویاها و اهدافم برسمواس همین میخوام پشت ...

اره درسته از تست کم و آموزش و وسواس مطالعاتی زیاد ضربه خوردم سئوال دارم ترمیم دومی ام دیگه فرصت ترمیم دارم ؟

دیگه دوست ندارم کنکور تجربی بدم اگه بخام بدمم انسانی من کشش فیزیک ندارم

به عنوان کسی که با ریاضی قوی و حفظیات متوسط با زور اومده تجربی میگم برو دنبال علاقت. در هر صورت قراره این سالای عمرت بگذره پس بذار مشغول چیزی باشی که دوست داری. اگه توان کنکور دادن داری ی سال پشت بمون برای انسانی درست و با برنامه بخون. اگه نه برو آزاد هر رشته ای که دوست داری و میدونی از استخدامی برای دبیری میگیره. و بیخیال تجربی شو

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

منم عین تو شدم عین تو ولی همین الان هم کلی وقت هست دارم جدی میگم حتی اگه شب بیدار باشه ارزشش رو داره ...

خب توهم میای باهم بخونیم ؟؟؟؟

آخه حیفم میاد من زیست دوازدهم رو برای کنکور جویدم 

اره خوندم درس ۷.۸ فقط اونهم برای کنکور خوندم نمیدونم بشه جمعش کرد یا نه الان الویتم ۵.۶ .۴.۲ هستایدی ...

یه سره بخون اشکال نداره به هیچی فکر نکن 

نمره 18 ادبیات تراز 8700 میده نمره 18.5 نمره 9050

حتی اگه الان یه نهایی زیست ازت بگیرن نمره رو 16 باشه از الان تا شب بخونی بشه 19 کلییییییییییی رتبت رو جابه جا کردی