2777
2789

نمیدونم چرا همش اعتماد ب نفسمو خورد میکنه

الان داشتم ضد افتاب و تینت میزدم گفت اخر سرطان پوست میگیری فقط ارایش میکنی گفتم کی ارایش کردم دارم ضد افتاب میزنم گفت خواهرت بدون ارایش ازت خوشگلتره😣😣

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

این نامادری سیندرلاس

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانا گاهی دلشون میخواد اذیت کنن ب دل نگیر 

هرجور هستی خیلی هم خوشگلی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بگو باشه😑

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

😁

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

مامانا گاهی دلشون میخواد اذیت کنن ب دل نگیر هرجور هستی خیلی هم خوشگلی

اتفاقا من هرر مادری رو دیدم انقدر دخترشو باد میکنه و اعتماد بنفس میده ک😂😂

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

به درجه ای از به کتف گرفتن رسیدم اگه تمام ادمایی که میشناسم هم این حرف و یا بدتر از اینو تو روم بگن باز به هیچ جام نیست چون خودم میدونم چی ام و هر چی که هستم و دوست دارم

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

بگو ازت نظر نخواستم نخود هر آش میشی. 

متنفرم از اونای که بین بچه هاشون فرق میزارن خدا نباید به این ادما بچه بده اه😏🔪

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

مامانا گاهی دلشون میخواد اذیت کنن ب دل نگیر هرجور هستی خیلی هم خوشگلی

چندین دفعه جلو نامزدمم گفته خواهرم خثشگلتره

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻