2777
2789

خونه خریدیم با کلی قرض ووام با سود زیاد وفروختن طلاهی خودم ودخترم خریدیم حالا هی اینجاشو درست میکنیم یه ور دیگرش خراب میشه خسته شدیم بخدا اینقدر خرج داره خونه کم آوردیم کلی قرض گرفتیم به خدا هر روز یه خرجی رو دستمون میزاره کاش پول داشتیم  خونه تازه ساز می‌گرفتیم اینجوری نمیشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت یادآوری کن هرچیز خوبی به دست میاری یه چیزاییم باهاش میاد که دوست نداری مثلا خونه خریدی این خرجها باهاشه. خرجهای خونه مستاجر با صاحبخونه ست اما هرسال دلشوره اضطراب تمدید قرارداد و مبلغ اجاره رو داری یا مثل ما جاتون خیلی مناسب نیست اما اصلا پولتون به جای دیگه نمیرسه.وقتی ما صاحبخونه بودیم اینا چیزایی بود که قدرشو نمیدونستم.

چه قشنگ توصیف کردی بخدا من آدم ناشکری نیستم چون این خونه رو با کلی خون دل خوردن خریدیم بنگاهی سرمون کلاه گذاشت از این ورم هر روز خونه یه جاییش میلنگه خسته شدیم بچه هام گناه دارن بخدا