2777
2789

من باخانواده قاتل نسبتی ندارم ولی خانواده مقتول از فامیلای شوهرمه

چندسال پیش تو یه دعوایی که مقتول شروع به نزاع میکنه وحدود۶۰سال داشته وقاتل که حدود۲۵ساله بوده وکلا پسره بی آزاری بوده وخب کلامن قضاوت نمیکنم وحتی توقرآن اومده خداوند حق قصاص رو داده ولی گفته بخشش بهتره...من خودم وخانوادم خیلی براش قرآن ودعاخوندیم ولی ازشما

خواهش میکنم براش دعاکنید حکم اعدامش ازدیوان عالی اومده خانوادش فقط التماس خانواده مقتول رو میکنن ولی رضایت نمیدن 

تاقبل ازین اتفاق اون پسر خیلی آدمه سر به زیرو آرومی بود آزارش به کسی نرسیده بود من دلم برای خانوادش وجوونیه خودش میسوزه اززندان به شوهرمم زنگ زده بود التماس که رضایت بگیرین ولی کاری ازهیچکس ساخته نیست

هرکس میتونه یه آیه ازقرآن بخونه یا صلوات بده

امیدوارم خدای بزرگ بخاطره بزرگیه حضرت علی واین عید بزرگی که پیش رو داریم دره رحمتشوبازکنه واز چوبه دار نجاتش بده....🤲💚🙏

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

اگر بی گناهه خدابهش رحم کنه وگرنه قتل عمد اعدامه که باخانواده طرفه رضایت بدن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری و با چی کشته؟این خیلی مسئله مهمیه

دعوای دوطرفه بوده 

یعنی ممکنه جای هردوطرف کاملا برعکس میشد

دو طرفه بوده بله درست،اینکه اتفاقی هول داده یا چاقو زده خییییلی فرق داره

هر دوطرف مشکل قدیمی باهم داشتن وهر دو باچاقو 

ادم کشته ولش کنن بیان دخترای بی چاره ای بیشتری رو بکشه ؟؟؟؟حیف کاربریم رو دوست دارم

وا چه ربطی داره مگه دختر کشته که میگی بیاد بیرون دخترهای بیشتری بکشه 

چرا هر چیزی رو به هم ربط میدین 

نزاع بوده بین دو نفر 

هر دوطرف مشکل قدیمی باهم داشتن وهر دو باچاقو

خوب شما و شوهرت هم برین خونه این فامیلتون التماس کنید شاید رضایت بدن 

بگین چجوری با عذاب اینکه یک جوون رفته پای چوبه دار از این ببعد میتونید زندگی کنید اخه 

به نظر منم آدمی ک انقد قصی القلب باشه ک چاقو بزنه،بخشیده بشه بازم میزنه

بعضی وقتا تو دعوا اینقدر عصبانی میشی حالت جنون بهت دست میده فقط میخوای یه بلایی سر طرف بیاری نمیفهمی چیکار میکنی اصلا ربطی به سنگدلی اینا نداره