2777
2789

من کنکور زبان دادم ولی حتی نزده مجاز شدم یا نشدم؟ اصلا میزنن مجاز هستی یا نه؟ 

کی انتخواب رشته هست.؟

باید چطور انتخواب رشته کنم.

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

مینویسه که مجازی کارنامتو دیدی؟

اره دیدم ولی نزده مجاز هستم یا نه 

واسه فرهنگیان که دادم نوشته مجاز نیستی ولی واسه زبان نزده

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالای کارنامه با خط قرمز نوشته

باید از بخش مربوط به فرهنگیان ببینی ، اونجا که نوشته نتایج اولیه آزمون نیستا!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فرهنگیان؟ اگه فرهنگیان جفت ترازات بالای 5 هزار شد مجازی و از 17 ام تا 20 ام تاسم انتخاب رشته اس

برو رفترچه رو دانلود و بعد کدارو یادداشت  کن و برو کافی نتی بگو ثبتشون کنه

اگرم خود زبانو میگی هنوز کنکور مرحله و تراز معدل اینا نیومد ک رتبه ها بیاد

اره دیدم ولی نزده مجاز هستم یا نه واسه فرهنگیان که دادم نوشته مجاز نیستی ولی واسه زبان نزده

اگه منظورت انتخاب رشته کنکور سراسریه ، اون میفته مرداد ماه.

باید امتحانات نهایی هم بیاد ترازش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

همون بخش که درصد هاتون نگاه کردید زده عزیزم مجاز به انتخاب رشته فرهنگیان شدید یا نه چون الان فقط دفت ...

فرهنگیان نه  کنکور زبان دادم . 

امتحان فرهنگیان هم دادم اونو نوشته مجاز نیستی ولی واسه زبان نزده

برا فرهنگیان مجاز و غیر مجاز مینویسهبقیه ک الان مشخص نیس

اها جدی؟ قربونت برم فقط هیچی بلا نیستم کنکور زبان باید کی انتخواب رشته کنم

اگه منظورت انتخاب رشته کنکور سراسریه ، اون میفته مرداد ماه.باید امتحانات نهایی هم بیاد ترازش

پس چرا واسه دوستم برای زبان زده بود واسش مجاز نیستی؟ولی واسه من کنکور زبان هیچی نزده

اره عزیزمفعلا موقع انتخاب رشته زبان نیساون توی مرداده بعد کنکور تیر

پس چرا واسه دوستم برای زبان زده بود واسش مجاز نیستی؟ولی واسه من کنکور زبان هیچی نزده

فرهنگیان نه کنکور زبان دادم . امتحان فرهنگیان هم دادم اونو نوشته مجاز نیستی ولی واسه زبان نزده

الان فقط انتخاب رشته برای فرهنگیان هست 

برای سایر رشته ها احتمالا از تیر ما انتخاب رشته شروع میشه