2777
2789
عنوان

اگه یه پسر که دوسش داشته باشی اینوبت بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 77 پست
من دقیقا مثل شمابودم و رل هم نبودیمالانم 15 ساله ازدواج کردیم و بسیااار دوستش دارمهمسر من آدم منطقی ...

یعنی شما میگید الان این پسر فکرش چیه گیج شدم

به هر حال من که وارد رابطه نمیشم این هم نمیخاد

من سوالم این بودرو یکی کراش زدم یک ماه بعد متوجه شدم اونم ب من حس دارهرفته رفته سعی کرد بهم نزدیک شه ...

خب شخصیت ها متفاوت هستن تا ببینی چه انگیزه ای دارد دخترا دنبال شوهر هستن پسر دنبال دوستی بارابطه هستن .......

چقدر دنیای آدم زیباست .اگه خوب ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما میگید الان این پسر فکرش چیه گیج شدمبه هر حال من که وارد رابطه نمیشم این هم نمیخاد

نمیدونم به خدا 

پسرها بر عکس دخترها خیلی پیچیده هستن

من که چون سال ها، خیلی خیلی دوستش داشتم

از خدام بود فقط کنارم باشه

نگران نباش تلافی نمیکنهدارم تجربه مستقیممو باهات به اشتراک میزارماصلا تلاشی نکنگوش کن به من اگه میخو ...

نه نگران تلافی نبودم میگم شاید حوصله نداشت 

ولی خودم دوبار شده پسری اینجوری کرم ریخته حتی ابراز علاقه کرده دیدم با یکی دیگه چند ساله دوسته با اونم ازدواج کرده😐

ممنون عزیزم از راهنماییت

منم خیلی دوسش دارم متاسفانه🥲

ببین ادم منطقی هستی یا احساسی

من چون احساسی بودم، با تموم وجودم انتخابش کردم

حتی سختی هم در کنارش کشیدم اما پشیمون نیستم

چون من نمیتونستم با منطق ازدواج کنم 

نه نگران تلافی نبودم میگم شاید حوصله نداشت ولی خودم دوبار شده پسری اینجوری کرم ریخته حتی ابراز علاقه ...

عزیزم من چندبار رفتم مغازه طرف

شبش اینستا بهم پیام داد و یکم حرف زدیم

خییلی خوب بود

یهو تو چند ساعت عوض شد خیلی تعجب کردم گفتم چیزی شده گفت نه..تازه کلی از جنسای مغازه رو برام هدیه فرستاده بود که خیلی کمیاب بودن خلاصه گفتم اوکی ولش کن..بعد یک ماه برگشت محلش ندادم دوباره چند ماه بعد بهم پیام داد و زنگ زد که من از فکرت دیوونم یه روز یه دختر زنگ زد گفت ما دوساله دوستیم😐منم کل پتشو برای دختره ریختم رو اب الان این دختر هم دوستمه😬اصلااااا فکر نکن حوصله نداشته یا هرچیزی

من تجربم ده برابر توعه

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
مثل ما 😂😂😂البته طول کشید تا همدیگه رو درک کردیمچون من خیلی احساسی و ایشون خیلی منطقیه

شاید دوسم نداره🥲

با شوخی بش گفتم اگه ببینمت گازت میگیرم گفت همو نمیبینیم تو که هدف داری منم که نیستم