2777
2789

برای حفظ نداشته باشی و حفظت سالها طول بکشه

نظر شما چیه ممنونم

عقل میگه قدیم دستمال کشی نبود که فقط جارو کردن بود و کلی وقت اضافی داشتن برای عبادت قرآن حفظ کردن

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت حفظ میکنی یا استاد داری

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

هردوتاشو باهم انجام بده..خودمم همین کار رو میکنم چیزیو فدای چیزه دیگه نمیکنم چون نتیجه‌ش ناکارآمدی و یاس میشه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

مگه چقد وقتتو میگیره تمیز کاری ؟زیادم متوجه حرفات نشدم یعنی چی اصلا؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
هردوتاشو باهم انجام بده..خودمم همین کار رو میکنم چیزیو فدای چیزه دیگه نمیکنم چون نتیجه‌ش ناکارآمدی و ...

مگه چقدر انرژی دارم 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه دستمال کشی چه کاری داره؟ قدیم اگر نبود، چون این همه وسیله و کنج هم نبود. من خونه رو هر روز تمیز میکنم، غذا میپزم، ماشین لباسشویی خرابه جدیدا شستن لباس با دست هم میکنم. شغل پاره وقت هم دارم. روزی حداقل ۴-۵ ساعت درس میخونم. شما نمیتونی همین زمان رو بگذاری واسه حفظ؟ احتمالا شاغل هم نیستی که

من مثلن خودم  باید خونه تمیز باشه تا وقت بزارم برابازی بچه هام

کارام مونده باشه نمیتونم سرگرمشون کنم ، تمرکز ندارم

شما اگ بچه کوچیک نداری صبحا ساعت۶نهایتن ۷بیدارشو یه ساعته کارات و صبحانتو انجام بده ، بشین بخون ، بازنزدیک ظهر برااستراحتت ناهارشامتو باهم بزار 

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍