2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل آینده خودت تعیین کنی اون هدف میشه تلاش کنی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شغل آینده خودت تعیین کنی اون هدف میشه تلاش کنی

من تلاش میکنم ولی رسیدن یا نرسیدن بهش دست من نیست دو تا هدف دارم جفتشم ازمون داره واس همین دلم میخاد بدونم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

من تلاش میکنم ولی رسیدن یا نرسیدن بهش دست من نیست دو تا هدف دارم جفتشم ازمون داره واس همین دلم میخاد ...

انشالله به اونی می‌رسی که علاقه آت بیشتر پول درمیاری ازش همون میشه شغل اینده آت روشن انشالله

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم دارم میخونم🤣🥲اابته تنبلب هم میکنم و نمیخونم

وکالت🥺

چندمی؟

من برا کنکور دارم سعی میکنم کم کم بخونم 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

اتصیرین اجمل محامیه بلدنیا

فدوه گلبی 🥺🤍

فرحتینی عمری 🥺 

انشالله اندعیلی🥺🙏🏻

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

چ هدف نابیاتفاقا هدف منم هستولی همش می ترسم

🥺🥲

انشالله بهش برسیم 

منم یکمی استرس دارم 🥲 

چندمی؟