2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست بچم ارزوم مرگه

1610 بازدید | 108 پست

هر جا میبرم صداشون درمیاد گذاشتم مهد انقدر اذیت کرد گفتن نیار بردم باشگاه حرف گوش نمیده امروز بردم پارک انقدر گفتم کفشاتو درنیار گفتم سنگ برندار گوش نداد اوردم خونه

الان رفته دستشویی رول دستمالو کرد زیر اب دیگه دعواش کردم ارزوم مرگه از دست پسرمو شوهر...... 

پنج سالشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش نکن نکن بهش نگو

جایگزین یه چیزی بده دستش 

بیشتر هم بذار مهد و پارک با بچه های دیگه باشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گلم صبر داشته باش، بزرگ تر بشه بهتر میشه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

ببین دقیقاً مثل دختر خواهر من همین سن و سال رو داره هیچکس ازش در امان نیست حتی مهمونی که میاد تو خونشون خیلی سخته هرچی هم میگم یه دکتر ببر شاید نیاز به دکتر داشته باشه گوش نمیده حداقل شما بچه رو دکتر ببر

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

چی میشه بدون کفش تو پارک بازی کنه، 

لباس هاش کثیف کنه

بکن ونکن زیاد بچه جری میکنه، وحرف گوش نکن

ببر تو طبیعت، بگذار کشف کنه، لذت ببره، آب بازی کنه، گل بازی، خاک بازی و...

آروم میشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
باور کن وضعیت منم همینهپسرم کلای اولشو تموم کردهباز همینه

پسر من پنجمه و هنوز همینه اگر ۲ روز داروشو ندم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

میفهمم چی میگی هر کی بچه کوچک داره میفهمه پریروز با ماشین از شمال داشتیم برمیگشتیم تو اون جاده خطرناک نیم ساعت گریه و جیغ میزد بره بغل باباش که داشت رانندگی میکرد.بچه داشتن اعصاب پولادی میخواد

ببرش روانشناس،تست بگیرن ازش.اگر زبونم لال عین پسرم بیش فعاله،با دارو اوکی میشه.

وواقعاً با دارو درمان میشه چون نگران دختر خواهرم هستم مدام کتک می‌خوره از دست برادراش با اینکه ۵ سالشه و منم اصلاً نمی‌تونم کاری براش انجام بدم چون راهم خیلی ازش دوره

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند