یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ببین دقیقاً مثل دختر خواهر من همین سن و سال رو داره هیچکس ازش در امان نیست حتی مهمونی که میاد تو خونشون خیلی سخته هرچی هم میگم یه دکتر ببر شاید نیاز به دکتر داشته باشه گوش نمیده حداقل شما بچه رو دکتر ببر
میفهمم چی میگی هر کی بچه کوچک داره میفهمه پریروز با ماشین از شمال داشتیم برمیگشتیم تو اون جاده خطرناک نیم ساعت گریه و جیغ میزد بره بغل باباش که داشت رانندگی میکرد.بچه داشتن اعصاب پولادی میخواد
وواقعاً با دارو درمان میشه چون نگران دختر خواهرم هستم مدام کتک میخوره از دست برادراش با اینکه ۵ سالشه و منم اصلاً نمیتونم کاری براش انجام بدم چون راهم خیلی ازش دوره