2777
2789

حالا بحثش تموم شد ولی بنظرم اینکه  بری یکدفعه دوازده تومن لباس اونم راحتی نه مجلسی بخری با هر حقوقی حساب میکنم زیاده مگه مجرد باشی یا ۷۰ تومن حقوقو بگیری نی نی سایتی ها چقدر لاکچری هستید‌ یادمه خیلی ها گفتن عادیه🤔

خیلی ها گفتن نه برای کارمند برای خانواده ای که حقوقشون فلانقدره عادیه نه والا عادی نیست

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف گفته بود قسطی برداشتم ماهی یک و خوردی دوتومن

اینجوری زیاد نمیشه

ولی چیزی ک برای من عجیب بود این بود ک مگه چقدر لباس نداشتی ک یهو ۱۲تومن لباس خریدی؟

آخه من میخام بخرم نهایتا دوتا شلوار و دوتا تی شرت میخرم

ته تهش میشه دوتومن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دولزده تومن کامل نبود ماهی یک و نیم بود

نه اونکه اره قسطی گرفته بود بعدش یه تاپیک فرعی زدن راجع بهش 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

امکان داره خب عجیب نیست منم اینکارو کردم الان ن سال ۹۹ ۱۵ تومن پول لباس دادم

پول لباس راحتی و خونگی و ... همینجوری بی دلیل؟؟

در سال چقدر چنین خریدی پول لباس میدید؟ یکبار یا مثلا بازم تو همون سال چنین خریدی کردید

ما مانتو فروشی داریمخیلیا هستن مشتری ثابتن میان ماهی ۳.۴تا مانتو یجا میخرن حدود ۵۰تومن .هرماهم میان

اخخخ دلم از این خریدها میخواد😁😁

متاسفانه ما اصلا پولمون با چنین کارهایی نمیرسه شاید ۳ ماهی یکبار خرید لباس داشته باشیم حقوقمون هم بد نیست ولی اصلا جز خورد و خوراک به هیچی نمیرسه😢

پول لباس راحتی و خونگی و ... همینجوری بی دلیل؟؟در سال چقدر چنین خریدی پول لباس میدید؟ یکبار یا مثلا ...

اره کرم خریدداشتم اونموقع یعنی همون روز ک اینقد خرید کردم دوروز بعدش جای دیگ رفتم ۹ تومن لباس خریدم لباس بیرون بااینک یه عالمه لباس نوداشتم

اما الان مثلا برای عید کل خریدم شد ۳۰ تومن لباس بیرون خونه مهمونی دیگ خرید نکردم تا پریشب ۳ تومن خرید کردم

من ب این سبک کارا میگم مرض خرید من تاچند سال پیش واقعا اینجوری بودم پولایی ک سال ۹۸.۹۹ ۴۰۰

فقط لباس خریدم طلا میخریدیم الان بالای ۷۰۰.۸۰۰ پول طلاهام بود 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
طرف گفته بود قسطی برداشتم ماهی یک و خوردی دوتومناینجوری زیاد نمیشهولی چیزی ک برای من عجیب بود این بو ...

عزیزم اون خانوم لباس خونگی نخریده بودن

گفت نامزد هست برا پاگشا اینا اینور اونور دعوت میشه دوست داره لباس نو بپوشه

لباساش اکثرا شال و شمیز شلدار و دامنو اینجور چیزا بود که برا بیرونن

ضمن اینکه فروشنده دوستش بود و ماهی یکونیم باهاش حساب میکرد.ماهانه یکونیم لباس خریدن واقعا زیاد نیست

فقط اینکه به نظرم نباید به نامزدش میگفت حالا پیش خودش میگه لباس نداشت بپوشه

در کل کار اون استارتر نه لاکچری بود نه چیزی نمیدونم چرا بزرگش کردن و تاپیک مجدد براش زدن!!!

اخخخ دلم از این خریدها میخواد😁😁متاسفانه ما اصلا پولمون با چنین کارهایی نمیرسه شاید ۳ ماهی یکبار خر ...

همه همینجوری ان

اینایی ک میگم اینجوری خرید میکنن قشر خاصن

حالا الان مانتوعه

وقتی سرد بود پالتو میگرفتن هرماه پالتوام ک گرونه مثلا دونه ای ۱۸ تومن یهو میومدن چندتا میبردن خیلی میشد...

خانوادع شوهر منم همینن دقیقا همینجوری خرید میکنن 

ولی منتهی یا باید درامد خیلی بالا باشه یا پول مفت باشه

من تاپیکشو ندیدم ولی زیاد ازش شنیدم. اگه لباس راحتی برند و خوب گرفته باشه ۱۲ قابل باوره. مثلا من ۲ س ...

برند نخریده بود عزیز

شومیز شلوار دامن این مدل لباسا خریده بود از طرف خانواده نامزد دعوت میشه ناهاری شامی جشنی چیزی بپوشه