2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم میگه چقدر جوش میزنی

412 بازدید | 44 پست

هرموقع میرم خونشون همینو میگه خستم کرده دیگه خودمم از صورتم بدم اومده 

لافارر. مورینگا. مای. ویتالیر. دیپ سنس و دو مدل پن امتحان کردم با همشون جوش زدم چیکار کنم دیگه راه حلی دارین 

سراوی رنگ ابیشو استفاده کن گرونه ولی قطعا جوش هارو میبیره پوست صاف صاف میشه

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بهش بگو حالا چرا تو جوش منو میزنی؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم دیگه هیچ کاری نکن

برو جلو ائینه بگو عاشقتم صورت عزیزم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

نباید بگه دیگه

چه اشکالی داره مگه آدم صورتش جوش بزنه مگه

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

جوش صورت بخاطر سموم بدن هست 

مشکلات کبدی و گوارشی

کدوم رو دارین

کدوم بخش صورتتون جوش میزنه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه