2777
2789
عنوان

مادرای با تجربه بیان خاهشن

65 بازدید | 3 پست

دخترم۹ماهشه.وزنش ۶.۵هست.تا۸ماه.شیرخودمو آپتامیل میدادم.از۸ب بعد شیرخودموقطع و شیرخشگ نئوکیت دادم.از۶ماهگی استپ وزنی کرده.رفلاکس و آلرژی پروتین گاوی داره.توی این یک ماه استفاده از نئوکیت تغییری نکرده رفلاکسش تا چقدر باید ادامه بدم ک خوب بشه رفلاکسش چکار کنم خاهشن تجربه دارید بگید 

عزیزم من سویق و مولتی ویتامین های مختلف امتحان میکردم. چیزی که خیلی تاثیر داشت این بود وعده غذاهای مختلف میدادم. و صبحا حتما فرنی میدادم بهش. طول روز حتما دو نوع کوکو واسش درست میکردم. حلیم درست میکردم. آبگوشت و سیب‌زمینی.  البته بچه من رفلاکس نداشت

عزیزم من سویق و مولتی ویتامین های مختلف امتحان میکردم. چیزی که خیلی تاثیر داشت این بود وعده غذاهای م ...

مرسی ک جواب دادی.دستور اون کوکو رو برام بگو و فرنی رو چیا میریختی داخلش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ک جواب دادی.دستور اون کوکو رو برام بگو و فرنی رو چیا میریختی داخلش

انواع کوکو درست میکردم. کوکو سیب زمینی. کوکوی مرغ. کوکوی سبزی. فرنی هم خودم آرد برنج درست میکردم و با شیر میپختمش. پودر بادوم هم میزدم بهش. هم خودم میخوردم هم پسرم