2777
2789

راجب هر چیزی ک سوال میکنی ی چیزایی میگن طرف اینکار کرد اونجوری شد اونکارو کرد اونجوری شده بابا چیه این حرفارو تو کار ادم ب زبون میگیرین ادم سرش میاد اه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بله متاسفانه نی نی سایت هم پره این آدماست

لینک ناشناسم🪄: https://daigo.ir/secret/21666834695           یاد گرفتم تنها باشم، زمین میخورم تنها پاشم🤞🏻 .       🦇  عضو رسمی بتمنی های سایت🦇

ادمای نفهم دیدی ؟ هرچی حرف میزنی هرچی دلیل میاری بازم حرف خودشونه دست اخر هم میبینند تو راست میگی شروع میکنند بد بیراه گفتن 

خدا از اونا نصیبت نکنه 

وحشتناکه 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمای نفهم دیدی ؟ هرچی حرف میزنی هرچی دلیل میاری بازم حرف خودشونه دست اخر هم میبینند تو راست میگی شر ...

اره دیدم 😂😂

اگه اذیت میشی نظر نخواه خانما لطف میکنن میان تاپیکت نظر میدن طلبکارشون میشی ؟وقتی کسی نمیاد نظر بده ...

چیزایی ک ربطی ب تاپیک نداره میگن 

من فکر کنم به مرحله ای رسیدم که آدمها را راحت نادیده میگیرم

قبلا هم میگرفتم ولی جواب میدادم

این روزها حتی انرژی  جواب دادن هم براشون صرف نمیکنم 

حیف انرژی 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

چیزایی ک ربطی ب تاپیک نداره میگن

تو همه تاپیکها گاهی پیش میاد بحث دیگه ایی شروع میشه 

تاپیک برای تبادل نظر نه خاله بازی فامیلی و تایید و زبونبازی و حقه بازی و تعارفات دروغی 

وقتی تاپیک میزنید یعنی بیاین لطف کنید  نظراتتونو به من بگید 

هر کسی نظر خودشو لطف میکنه و میگه

خب تاپیک‌نزنید نظر بقیرو نخواین

امضام رو بخونید 🙏

نظر بقیه باید عقلانی و محترمانه باشه نه بپرن وسط حرفی که بهشون ربطی نداره و برای اسی نوشته شده  تازه پافشاری بدون مدرک هم کنند 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

تو همه تاپیکها گاهی پیش میاد بحث دیگه ایی شروع میشه تاپیک برای تبادل نظر نه خاله بازی فامیلی و تایید ...

خب پیش میاد نشانه بیشعوریه طرف یچیز دیگه میگه اونوقت میان میگه اون سرطان گرفت اینجور شد اونجور شد ادم اینارو میخونه ب دلش میوفته سرش میاد خدایی 

خب پیش میاد نشانه بیشعوریه طرف یچیز دیگه میگه اونوقت میان میگه اون سرطان گرفت اینجور شد اونجور شد اد ...

خب تاپیک نزن  انقدر حساس و خرافاتی هستی 

اینجا سایت تبادل نظره نه سایت خاله بازی میتونی بری گروه تلگرامی زنای خانه دار اونجا صبح تا شب بدروغ قربون صدقه و تعارف هم میکنن

خب تاپیک نزن انقدر حساس و خرافاتی هستی اینجا سایت تبادل نظره نه سایت خاله بازی میتونی بری گروه تلگر ...

خرافایم باشم کلن الان منظورم این ک چیزایی ک ربطی ب تاپیک نداره نگین توهم انگار ازون بیشعورایی ک حالیت نمیشه حرفمو