2777
2789
عنوان

پاگشا هدیه میدن به عروس و داماد

112 بازدید | 19 پست

چی میدن ؟به عروس یا به داماد؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نسبتی داره مهمه

خواهرم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اره. یا پول بذا داخل پاکت. یا شالی عطری پارسیانی

سکه پارسیان برتی عقد دادم

بنظرت سرویس پاسماوری یا شیرینی خوری خوبه؟به داماد هم باید چیزی بدم؟

من خواهرم می‌خوام دعوت کنم می‌خوام سکه بدم ولی نمی‌دونم به داماد چی بدیم

شما به داماد هم میدین؟من یادمه برای من به شوهرمم میدادن ولی شوهرم میگه لازم نیست جدابدی

برای من و همسرم که همیشه پاگشا شام یا ناهار دعوت میکنن 

حالا بیشتر شام 

فامیل همسرم که دعوت نکردن اصلا 

دو سه نفرشون هم که دعوت کرد خواهر شوهرم سکه پارسیان داد بقیه فامیلشون هم دویست تومن پول دادن دست من 

کسی به داماد کادو نمی‌ده میدن دست عروس 

فامیل خودمون هم اکثرا شام دعوت کردن یه تومن پول دستی تو کارت گذاشتن دادن بهم بعضی هاشون هم جای پول دستی کارت هدیه یک تومنی بهم دادن 

بازم تو فامیل ما به داماد چیزی نمی‌دن پولو میدن دست عروس 

بابام هم چند بار عروس داماد دعوت کرد در حد یک و نیم پول دستی تو کارت گذاشت داد به عروس 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛