2777
2789
عنوان

روز زایمان کی کمکتون کرد

86 بازدید | 11 پست

ما خانما روز زایمان رو هیچ وقت فراموش نمیکنیم و اتفاقاتش رو با جزئیات توی ذهنمون داریم....

روز زایمان کی خیلی کمکتون کرد که همیشه یادتون میمونه؟؟.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

مامانم و خواهرم چند روز اول بعدشم مادرشوهر و خواهرشوهرم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرام

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

مادرم ولی هر دو زایمانم از شوهرم متنفر شدم و ازش بیزارم

چرا

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

تو بیمارستان زایمان اولم مامانم و مادرشوهرم. 

زایمان دوم دوستم و مادرشوهرم

ولی کلا بعد از زایمان مامانم کمکم داد فقط

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چرا

یادم میافته حالم بدمیشه ما خونه مادر شوهرم زندگی می‌کردیم من 3 روز بود زایمان کرده بودم مامانم بود شوهرم بود مادرشم بود شوهرم اینقد اخم و تخم می‌کرد من باهاش حرف نمیزدم مامانم میگفت زن زایمان میکنه دلش باید به شوهرش گرم باشه یادمه یدفعه دعوا شد مادرشوهرم به من و مامانم میگفت هری هری گم شید برید من حالم از شوهرم بهم میخوره