2777
2789

😐میدونید هرچی فکرمیکنم نمیتونم رنگ دیگه ای و‌ انتخاب کنم دوست دارم همه مراسم هارو چه عقد چه حنابندون چه عروسی سفید بپوشم

🥲بقیه میگن برای عروسی صد خودت و بزار 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ها تو عقد سفید میپوشن...هر جور دوست داری بپوش....این روزها قراره برای تو خاطره بشه نه بقیه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من تو عقد سفید پوشیدم و مشکل پیش اومد دیگه عروسی نگرفتم و الان میگم خیلی کار خوبی کردم نمی پوشیدم تا آخر عمر حسرت به دل می موندم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

به بقيه چه ربطي داره

منم تمام مراسمام سفيد پوشيدم حتا سالگردامم سفيد ميپوشم عكاسي ميكنم سفيد مال عروسه

من حتا نامزديمم سفيد پوشيدم نامزدي چيه خواستگاريمم سفيد پوشيده بودم

فقط جلسه معارفه خانوادها كه هنوز نه به بار بود نه به دار شيري رنگ پوشيدم  

هر چی خودت دوست داری ولی من از اینکه تو جشن عقد لباس پفی مثل لباس عروس میپوشن خوشم نمیاد لااقل لباس ماکسی باشه سفید یچیزی ..ولی برای جشن لباس کرمی یا آبی آسمونی خیلی خوشگله

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚